Reklama
Kuřecí polévka s nudlemi
Fotogalerie:

Kuřecí polévka s nudlemi

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Na jemné nudle je třeba mít ostrý nůž.

Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 2 kuřecí skelety
  • trocha soli
  • podle chuti podravka
  • 1 pórek
  • trocha natě z lahůdkové cibulky
  • 130 g hrubé mouky
  • 1 vejce
  • 1 lžíce vody

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí kostry dáme na 30 minut vařit do osolené vody. Poté maso obereme do polévky. Přidáme podravku, nakrájený pórek a nať z cibulky.

  2. Na vál dáme mouku, uděláme důlek, vklepneme vejce a promícháme. Přidáme lžíci vody a uhněteme tužší těsto, které rozválíme na tenkou placku. Necháme ji asi 10 minut zaschnout, obrátíme ji a nakrájíme na široké pruhy. Ty dáme na sebe a nakrájíme nudle. Část jich dáme do polévky a zbytek necháme doschnout napříště.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený květák s rajčaty

Zapečený květák s rajčaty

Lehký jako pírko Podle receptu Ivety Pavlicové z Břeclavi
Škola vaření /25.07.18
Kuřecí plátky s nivou

Kuřecí plátky s nivou

Originální a snadná úprava kuřecího masa  s použitím zázvoru, ...

Škola vaření /30.06.16
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky.


Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /12.03.17
Mléčná rýže s broskvemi

Mléčná rýže s broskvemi

Jednoduchá, rychlá a děti ji milují!

Vendula Provazníková, Dolní Kounice

Škola vaření /16.08.13
Hrušková marmeláda

Hrušková marmeláda

Zavařování mě baví. V zimě si můžeme pochutnávat a vzpomínat na krásné letní dny ...

Škola vaření /19.08.16
Toasty se zvířátky

Toasty se zvířátky

Chtěli jsme rodiče překvapit něčím dobrým a povedlo se! Bylo jim líto naše krásně ...

Škola vaření /19.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu