Reklama
Kuřecí plátky se sýrem a broskví
Fotogalerie:

Kuřecí plátky se sýrem a broskví

Vratislav Tancer

Praha
V tomto jídle je všechno, co mi chutná, maso, ovoce i sýr.
Vratislav Tancer, Praha

Ingredience

  • 5 plátků maso kuřecí
  • 2 lžíce olej
  • 5 plátků sýr
  • 1 plechovka broskve kompotované
  • 1 lžička sůl
  • 1 lžička pepř
  • 1/2 lžičky kari
  • 1 balení brambory americké

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Do trouby dáme na plech upéct americké brambory.
  2. krok2 Maso propícháme, osolíme a okořeníme. Na rozpáleném oleji ho zprudka osmažíme z obou stran.
  3. krok3 Na maso pak položíme půlky broskví a sýr. Dáme zapéct do trouby, ve které se právě dopekly americké brambory.

    TIP: Nejlepší broskve z plechovky jsou loupané a půlené.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátové noky

Špenátové noky

Špenát je nejen hodně zdravý, ale s trochou fantazie se z něj dá vykouzlit výborné ...
Škola vaření /01.07.13
Kuře z jedné pánve

Kuře z jedné pánve

Podle receptu

Mileny Olivové z Rožnova pod Radhoštěm

Škola vaření /03.08.18
Krůtí guláš s plackami

Krůtí guláš s plackami

Placky jsou skvělé samy o sobě a jako příloha nabízejí další spoustu ...

Škola vaření /21.07.16
Taštička na dva způsoby

Taštička na dva způsoby

Oboje máme moc rádi, někdy dělám ty sladké, jindy dáme přednost slané verzi.

Erika ...

Škola vaření /15.09.16
Cikánský guláš

Cikánský guláš

Jsme děti z dětského domova a každý týden si s tetou nebo strýcem vaříme jídlo na ...
Škola vaření /02.09.08
Pudinkový dort

Pudinkový dort

Podávej ozdobené jahodami, šlehačkou nebo čokoládovými hoblinkami.

Monika Šrámková, ...

Škola vaření /24.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu