Reklama
Reklama
Kuřecí plátky se sýrem a broskví
Fotogalerie:

Kuřecí plátky se sýrem a broskví

Vratislav Tancer

Praha
V tomto jídle je všechno, co mi chutná, maso, ovoce i sýr.
Vratislav Tancer, Praha

Ingredience

  • 5 plátků maso kuřecí
  • 2 lžíce olej
  • 5 plátků sýr
  • 1 plechovka broskve kompotované
  • 1 lžička sůl
  • 1 lžička pepř
  • 1/2 lžičky kari
  • 1 balení brambory americké

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Do trouby dáme na plech upéct americké brambory.
  2. krok2 Maso propícháme, osolíme a okořeníme. Na rozpáleném oleji ho zprudka osmažíme z obou stran.
  3. krok3 Na maso pak položíme půlky broskví a sýr. Dáme zapéct do trouby, ve které se právě dopekly americké brambory.

    TIP: Nejlepší broskve z plechovky jsou loupané a půlené.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bažant na víně

Bažant na víně

Jestli máš ráda zvěřinu, upeč si ho. Josef Bartušek, Bítovčice
Škola vaření /15.02.10
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu

Kuřecí roláda v srnčím hřbetu

Do nádivky nezapomeň vmíchat nasekané čerstvé bylinky.

Zdena Pazderová, ...

Škola vaření /13.08.16
Pomazánka z Moravanky

Pomazánka z Moravanky

Mám několik typů na jednoduchá jídla a toto je jedno z nich.
Kateřina Nollová, Plzeň
...
Škola vaření /02.09.08
Twister – plněné tortilly

Twister – plněné tortilly

Místo řízečků použij párky, při dietě nasucho grilovaná kuřecí prsa.
Ivana ...
Škola vaření /18.11.10
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou

Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou

Podávej s brambory nebo jen se salátem.


Nikola Gabrielová, Praha

Škola vaření /08.04.17
Česnekové skopové

Česnekové skopové

Časově náročnější, ale o to chutnější.

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /08.03.17
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama