Reklama
Kuřecí paličky s bylinkami
Fotogalerie:

Kuřecí paličky s bylinkami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jídlo s čerstvými bylinkami je vždy jedno z nejlepších.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 4 velké brambory
  • 1 menší celer
  • 5 větviček čerstvého tymiánu
  • podle chuti olivový olej
  • 9 kuřecích paliček
  • podle chuti sůl
  • trocha celého kmínu
  • trocha sladké mleté papriky

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

145 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    1. Brambory nakrájíme na osminky a celer na podobné kousky. Do zapékací mísy nasypeme nejprve brambory, potom na ně přidáme celer a větvičky tymiánu. Polijeme trochou olivového oleje. 

  2. 2. Na takto připravenou zeleninu naskládáme kuřecí paličky, podle chuti je osolíme, pokmínujeme a posypeme sladkou paprikou. Maso také zakápneme olivovým olejem. Zapékací mísu vložíme do trouby a pečeme nepřikryté asi 1 hodinu při teplotě 200 °C.   

Pošli recept! - Speciál - Drůbež (19.5.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené koleno

Pečené koleno

Ivana Černá, Praha
Škola vaření /14.02.18
Obalované plněné švestky

Obalované plněné švestky

Moc dobré cukrovíčko, které zvládneš během chviličky!
Izabela Kovaříková, ...
Škola vaření /25.02.10
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm.

Kryštof Slánský, Brno

Škola vaření /09.12.16
Snadná večeře

Snadná večeře

Nejraději jím těstoviny. Umím si je připravit úplně sama.
Eliška Moravcová, ...
Škola vaření /07.06.10
Koláčky s kytičkami

Koláčky s kytičkami

Bez tohoto cukroví by nebyly pořádné Vánoce!
Bohumil a Šimon Možíšovi, Velká ...
Škola vaření /12.12.12
Makový beránek

Makový beránek

Velikonoce bez beránka si už nedokážeme představit.

Kačenka Hašová, Mikulůvka

Škola vaření /21.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu