Reklama
Kuře pečené s paprikou
Fotogalerie:

Kuře pečené s paprikou

Petr Zalabjak

Praha

Chtěl bych se stát kuchařem.

Petr Zalabjak, 15 let, Praha

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžička sladká paprika
  • 1 lžička grilovací koření
  • špetka oregana a mletého kmínu
  • trocha soli a pepře
  • 600 g kuřecí díly (vrchní a spodní stehna, křídla)
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme olej, prolisovaný česnek, sladkou papriku, grilovací koření, oregano, špetku mletého kmínu a pepře. Směsí potřeme opláchnuté a osušené kuře.

  2. Do pekáče vložíme plátky cibule a na nudličky nakrájenou papriku. Lehce osolíme a opepříme. Vložíme naložené kuře a promícháme se zeleninou. Podlijeme vodou a pečeme 40–45 minut.

Pošli recept! 6/2014 (16.5.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadýchaný květákový nákyp

Nadýchaný květákový nákyp

Do směsi na nákyp můžeš přidat i další oblíbenou zeleninu, třeba ...
Škola vaření /12.11.16
Tvarohové muffinky

Tvarohové muffinky

Mám pět let a často pomáhám v kuchyni při pečení dobrot.
Anežka Sladká, ...
Škola vaření /02.07.13
Marokánky

Marokánky

Patří mezi naše oblíbené mlsání.
Irena Poláková, Rudná
Škola vaření /02.03.10
Hovězí roláda s hlívou ústřičnou

Hovězí roláda s hlívou ústřičnou

Místo vývaru můžeme na podlití pečeně použít pivo.

Jana Kolochová, Plzeň

Škola vaření /27.10.16
Syrečky v pivním těstíčku

Syrečky v pivním těstíčku

Dělám je jen ve dnech, kdy maminka není doma, a důkladně větrám.
Tomáš ...
Škola vaření /10.07.12
Svačinka s krůtím masem

Svačinka s krůtím masem

Libuše Družková, Brno

Škola vaření /25.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu