Reklama
Kuře na ananasu
Fotogalerie:

Kuře na ananasu

Kristýna Slámová

Karviná-Ráj
Mám ráda kombinaci masíčka s ovocem.
Kristýna Slámová, Karviná-Ráj

Ingredience

  • 750 g kuřecí prsa
  • 1 kompot ananasový
  • 1 pórek
  • kousek zelí čínské
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 1 lžička podravka
  • trocha omáčka sojová
  • trocha škrob
  • 2 lžíce olej
  • trocha voda

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a orestujeme je na oleji. Dochutíme podravkou a sójovou omáčkou a podlijeme vodou. Přidáme ananasové kostky a natenko pokrájenou zeleninu.
  2. Důkladně promícháme a zahustíme bramborovým škrobem rozmíchaným v troše vody. Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí na mrkvi a rajčatech

Hovězí na mrkvi a rajčatech

Hovězí maso dodá sílu a energii. Zdeňka Polanská, Vsetín
Škola vaření /15.08.16
Plněné rohlíčky

Plněné rohlíčky

Moje dcera Terezka je ráda peče se mnou.
Ivana Kopáčková, Lnáře
Škola vaření /27.10.11
Oškrabánky

Oškrabánky

Super dobrota pro malé i velké.
Kristýna Mozolová, Chrástka
Škola vaření /28.06.10
Minutkový guláš

Minutkový guláš

Můj přítel si oběd bez masa neumí představit. 

Romana Skučková, Jičín

Škola vaření /13.01.17
Bramborové placičky

Bramborové placičky

Maminka mi vždycky udělá těsto a já mám na starosti vykrajování.
Markéta ...
Škola vaření /23.12.11
Luštěninová polévka

Luštěninová polévka

Zdravá polévka, kterou mají všichni rádi.
Vítek Novák, Praha
Škola vaření /20.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu