Reklama
Reklama
Kuře na ananasu
Fotogalerie:

Kuře na ananasu

Kristýna Slámová

Karviná-Ráj
Mám ráda kombinaci masíčka s ovocem.
Kristýna Slámová, Karviná-Ráj

Ingredience

  • 750 g kuřecí prsa
  • 1 kompot ananasový
  • 1 pórek
  • kousek zelí čínské
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 1 lžička podravka
  • trocha omáčka sojová
  • trocha škrob
  • 2 lžíce olej
  • trocha voda

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a orestujeme je na oleji. Dochutíme podravkou a sójovou omáčkou a podlijeme vodou. Přidáme ananasové kostky a natenko pokrájenou zeleninu.
  2. Důkladně promícháme a zahustíme bramborovým škrobem rozmíchaným v troše vody. Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bezlepkové karbanátky

Bezlepkové karbanátky

Škrobem bez problémů nahradíš strouhanku. Marie Bártová, Hradec Králové
Škola vaření /02.09.16
Křidélka na pivu

Křidélka na pivu

Podle receptu

Radima Koláře z Prahy

Škola vaření /04.11.18
Zdravá kokosová palačinka

Zdravá kokosová palačinka

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /02.06.18
Taštička na dva způsoby

Taštička na dva způsoby

Oboje máme moc rádi, někdy dělám ty sladké, jindy dáme přednost slané verzi.

Erika ...

Škola vaření /15.09.16
Krachle

Krachle

Malé pohoštění za lidovou cenu
Míša Richter, Hořelice
Škola vaření /05.01.09
Vepřové s mrkví a bramborem

Vepřové s mrkví a bramborem

Česká klasika, ale daleko lepší, než jak ji známe ze školních jídelen.

Lenka ...

Škola vaření /04.09.12
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama