Vynikající a jednoduché
Suroviny
Postup
Kotlety přes mikrotenový sáček krátce a rázně naklepejte, aby se trochu ztenčily. Posolte je a opepřete.
V pánvi rozehřejte lžíci oleje a opečte na něm kotlety dozlatova, trvá to asi 5 minut z každé strany.
Maso zabalte do alobalu a odložte stranou. Pak do pánve přilijte zbylý olej a pozvolna na středním plameni opékejte cibuli do světle zlaté barvy. Podlijte ji vínem a přitom ze dna pánve vařečkou odškrábněte přípečky. Vmíchejte hořčici a smetanu, přimíchejte šťávu, kterou pustilo maso, podle potřeby dosolte a už jen prohřejte.
Maso podávejte přelité omáčkou. Jako příloha se hodí blanšírované zelené fazolky; pokud máte velký hlad, uvařte si k tomu ještě bramborové noky.
Komentáře
Výborné a strašně rychle hotové jídlo!
vynikající a snadné ;-)