Reklama
Krůtí karbanátek se sýrem
Fotogalerie:

Krůtí karbanátek se sýrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Struhanku dělám z čerstvého rohlíku.

Hana Poštolková, Nymburk

Ingredience

  • 400 g mletého krůtího masa
  • trocha soli a pepře
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 200 g nastrouh. eidamu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 vejce
  • podle potřeby mléko
  • na obalení strouhanka
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso osolíme, opepříme a smícháme s prolisovaným česnekem a 2 lžícemi mouky.

  2. V navlhčené dlani z masa uděláme placku, na střed vložíme hromádku sýra a zabalíme.

  3. Naplněné karbanátky obalíme v těstíčku z vejce, mléka, zbylé mouky a špetky soli. Pak je obalíme ve strouhance a upěchujeme. Osmažíme v rozehřátém oleji dozlatova.

Pošli recept! 9/2016 (24.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Palačinky s borůvkami

Palačinky s borůvkami

Mám moc ráda sladká jídla, ráda je i vařím. Kristýna Slámová, Karviná
Škola vaření /22.12.08
Lahodná šarlota

Lahodná šarlota

Místo borůvek můžeme použít také jiné ovoce.

Petra Fingerhutová, Kyšice

Škola vaření /23.02.17
Nadívaná telecí kýta

Nadívaná telecí kýta

Jemné telecí masíčko patří k mým nejoblíbenějším. Pokud tento pokrm připravuji na ...

Škola vaření /06.03.17
Velikonoční zapečená vejce se žampiony

Velikonoční zapečená vejce se žampiony

Tento výborný nákyp se hodí k obědu i k večeři.
Lenka Enderlová, ...
Škola vaření /19.04.14
Telecí líčka s mrkví a celerem

Telecí líčka s mrkví a celerem

Špatně se shánějí, musíš k řezníkovi.

Linda Dvořáčková, Jaroměř

Škola vaření /08.03.17
Nepečený mouřenín

Nepečený mouřenín

Určitě nezapomeň vyzkoušet!
Aneta Bartušková, Bítovčice (12 let)
Škola vaření /23.12.11
 

Nejnovější

Zelenina s křehkým masem

Zelenina s křehkým masem

Zeleninová jídla moc nemusím, ale když jsou ovoněná špekem, tak si na nich ...
Za pár korun /26.09.17
Bezmasé pappardelle se žampiony

Bezmasé pappardelle se žampiony

Hotové těstoviny ještě můžeme pro zjemnění pokapat olivovým olejem.

Bohdana ...

Vaříme express /26.09.17
Krůtí rizoto

Krůtí rizoto

Krásné kopečky rýže vytvaruješ formičkou nebo naběračkou.

Eva Houdecká, ...

Vaříme express /25.09.17
Kroupové rizoto s chorizem

Kroupové rizoto s chorizem

Kroupy se vaří déle, jinak rychlovka.

Bohunka Králová, Mělník

Všehochuť /25.09.17
Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Recept jsem si přivezl z pracovní stáže v Itálii.

Libor Kalivoda, Prachatice

Vaříme express /24.09.17
Vepřová pánev

Vepřová pánev

Jednoduchá zeleninová směs s masem, která se dá připravit během pár minut.

...

Vaříme express /24.09.17
Treska se žampiony

Treska se žampiony

Treska je krásně křehká ryba, která nám chutná.

Romana Stryková, Kolín

Škola vaření /23.09.17
Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Místo taveného sýra můžeš použít i klasický tvrdý sýr nastrouhaný na hrubší ...

Vaříme express /23.09.17
Penne s lečem

Penne s lečem

Lečo máme vždy zavařené do zásoby, ale čerstvé je nejlepší.

Jindřich ...

Zdravě a chutně /23.09.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1710_smal

Rychlé recepty

Začala škola, zahrada ještě plodí o sto šest, pěkné počasí stále láká k procházkám a času je málo.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama