Reklama
Krůtí karbanátek se sýrem
Fotogalerie:

Krůtí karbanátek se sýrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Struhanku dělám z čerstvého rohlíku.

Hana Poštolková, Nymburk

Ingredience

  • 400 g mletého krůtího masa
  • trocha soli a pepře
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 200 g nastrouh. eidamu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 vejce
  • podle potřeby mléko
  • na obalení strouhanka
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso osolíme, opepříme a smícháme s prolisovaným česnekem a 2 lžícemi mouky.

  2. V navlhčené dlani z masa uděláme placku, na střed vložíme hromádku sýra a zabalíme.

  3. Naplněné karbanátky obalíme v těstíčku z vejce, mléka, zbylé mouky a špetky soli. Pak je obalíme ve strouhance a upěchujeme. Osmažíme v rozehřátém oleji dozlatova.

Pošli recept! 9/2016 (24.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí kuličky v rajské omáčce

Krůtí kuličky v rajské omáčce

Moje dcery jsou už velké, ale tohle jídlo, které si oblíbily jako malé holky, mají rády...
Škola vaření /30.01.13
Hovězí karbanátky s pórkem a sýrem

Hovězí karbanátky s pórkem a sýrem

Ráda vařím a známá jídla vytvářím podle fantazie.

Simona Blumelová, Ústí nad Labem

...
Škola vaření /17.09.12
Vepřové na kokose

Vepřové na kokose

Pikantní večeře, kterou jsem uvařil mámě.

Petr Troudička, 15 let, České ...

Škola vaření /29.01.17
Uzené maso schované v balíčku

Uzené maso schované v balíčku

Připraveno podle receptu

Martina Havláta z Kralup nad Vltavou

Škola vaření /09.01.18
Štrúdl se zvířátky

Štrúdl se zvířátky

Vždycky moc ráda pomůžu mamince s tímto báječným štrúdlíkem. Baví mě hlavně ...
Škola vaření /20.12.10
Pečené brambory s chřestem

Pečené brambory s chřestem

Jednoduchý recept, na kterém se nedá nic pokazit, snad jen hlídej chřest, aby se ...

Škola vaření /25.05.16
 

Nejnovější

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté
Škola vaření /20.02.18
Olomoucké jednohubky

Olomoucké jednohubky

Jan Radní, Praha

Vaříme express /20.02.18
Krůtí maso v marinádě

Krůtí maso v marinádě

Lehce pikantní

Eva Stodůlková, Praha

Všehochuť /20.02.18
Kynuté šátečky s tvarohem

Kynuté šátečky s tvarohem

Eva Vašková, Nymburk

Sladký život /20.02.18
Čokoládové bábovičky s brusinkami

Čokoládové bábovičky s brusinkami

Anna Šušláková, Most

Sladký život /20.02.18
Pařížské rohlíčky

Pařížské rohlíčky

Pavla Zubatá, Vnorovy

Sladký život /20.02.18
Cukrové preclíčky

Cukrové preclíčky

Jana Parýzková, Louny

Sladký život /20.02.18
Bylinková omeletka

Bylinková omeletka

Silvie Anderlová, Praha

Za pár korun /19.02.18
Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

pro děti

Irena Pokorná, České Budějovice

Škola vaření /19.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama