Reklama
Králičí vývar se zeleninou
Fotogalerie:

Králičí vývar se zeleninou

Lucie Strakošová

Trnávka
Vývar z kostí plný zdravé zeleninky.
Lucie Strakošová, Trnávka

Ingredience

  • 1 ks kosti z králíka
  • 1 ks bujón
  • 4 kuličky pepř celý
  • 50 g hrášek zelený
  • 1 ks brambory
  • 50 g mrkev
  • 100 g brokolice
  • 100 g květák
  • dle potřeby celer řapíkatý
  • 50 g kedlubna
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kosti zalijeme vodou‚ přidáme masox‚ pepř a vaříme asi půl hodiny na mírném plameni. Zeleninu nakrájíme a dáme do polévky‚ osolíme, opepříme.
  2. Kosti vyndáme, maso obereme do polévky.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šlehačkové řezy

Šlehačkové řezy

S tímto moučníkem mi pomáhá dcerka. Jana Dumková, Hrádek nad Nisou
Škola vaření /18.02.12
Domácí mandlové nudle s tvarohem

Domácí mandlové nudle s tvarohem

Něco pro milovníky sladkých jídel. Mandle v těstovinách příjemně křupou a tvaroh na ...

Škola vaření /18.09.14
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem

Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem

Upečeno podle receptu

Moniky Kapalové z Rokytnice nad Jizerou

Škola vaření /12.02.18
Brokolicový krém

Brokolicový krém

Uvařit rodině něco dobrého pro mě není vůbec žádný problém. Polévky máme rádi ...
Škola vaření /09.07.12
Márinčin džem s vanilkou a mandlemi

Márinčin džem s vanilkou a mandlemi

Tetiny zavařeniny byly slavné v celé rodině.

Anna Vyskočilová, Příbram

Škola vaření /17.05.17
Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Doma je mají rády hlavně děti.
Martina Šaplachtová, Olomouc
Škola vaření /26.04.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu