Reklama
Reklama
Králičí vývar se zeleninou
Fotogalerie:

Králičí vývar se zeleninou

Lucie Strakošová

Trnávka
Vývar z kostí plný zdravé zeleninky.
Lucie Strakošová, Trnávka

Ingredience

  • 1 ks kosti z králíka
  • 1 ks bujón
  • 4 kuličky pepř celý
  • 50 g hrášek zelený
  • 1 ks brambory
  • 50 g mrkev
  • 100 g brokolice
  • 100 g květák
  • dle potřeby celer řapíkatý
  • 50 g kedlubna
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kosti zalijeme vodou‚ přidáme masox‚ pepř a vaříme asi půl hodiny na mírném plameni. Zeleninu nakrájíme a dáme do polévky‚ osolíme, opepříme.
  2. Kosti vyndáme, maso obereme do polévky.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mozzarella v anglické slanině

Mozzarella v anglické slanině

Když nemáme zrovna chuť na flákotu, tak rádi s rodinou grilujeme sýry. Hana ...
Škola vaření /16.08.17
Karbanátky v sýrové omáčce

Karbanátky v sýrové omáčce

Jsou lahodné a jemné.

Eva Haladová, Hodonín

Škola vaření /24.05.16
Sýrový chlebíček s chřestem

Sýrový chlebíček s chřestem

Připraveno podle receptu

Věry Kašparové z Prahy

Škola vaření /25.03.18
Fleky se zelím

Fleky se zelím

Jíme je samostatně nebo třeba s uzeným.

Karel Marek, Zlín

Škola vaření /13.07.16
Houbový závin

Houbový závin

Eva Červenková, Praha

Škola vaření /09.08.18
Papriky plněné cuketou

Papriky plněné cuketou

Pro případ, že se urodí cuket až příliš.
Blanka Hrabětová,
Roudnice nad Labem ...
Škola vaření /09.11.09
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama