Reklama
Krabí salátek
Fotogalerie:

Krabí salátek

Honzík Doležal

Třebíč
Je to pochoutka, kterou mám moc rád...
Honzík Doležal, Třebíč

Ingredience

  • 4 vejce vařená
  • 250 g krabí tyčinky
  • sůl
  • pepř
  • 1 majonéza
  • 1 tatarka
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • kousek celer
  • citronová šťáva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme vejce a spolu s cibulí a mírně rozmraženými tyčinkami po­krájíme na drob­né kostičky.
  2. Mrkev a celer postrouháme najemno. Vše smí­chá­me s majolkou, tatarkou nebo bílým jogurtem, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou. Promícháme a podáváme s čerstvým pe­čivem.
     
    TIP: Nejlépe tento salát chutná druhý den, kdy je uleželý.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mrkvovo-petrželová pomazánka

Mrkvovo-petrželová pomazánka

Rád pomáhám mamince v kuchyni. Pomazánku děláme často. Petr Zupko, Havířov ...
Škola vaření /22.12.11
Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Podle receptu

Lenky Bartošové z Poděbrad

Škola vaření /24.03.19
Hermelín v pivním těstíčku

Hermelín v pivním těstíčku

Lucie Stejskalová, Jenisovice

Škola vaření /07.08.18
Plněná kapsa s omáčkou

Plněná kapsa s omáčkou

Večeře byla jako z drahé z restaurace.

Ivana Konvičková, Jílové

Škola vaření /05.06.16
Kuře s jablky a banány

Kuře s jablky a banány

Snadné, rychlé a navíc opravdu moc dobré. 
Marek a Adéla Svobodníkovi, 
...
Škola vaření /28.12.10
Masové kapsičky

Masové kapsičky

Můžeš přidat oblíbené koření, třeba tymián.

Lenka Špičková, Olomouc

Škola vaření /12.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu