Reklama
Krabí salátek
Fotogalerie:

Krabí salátek

Honzík Doležal

Třebíč
Je to pochoutka, kterou mám moc rád...
Honzík Doležal, Třebíč

Ingredience

  • 4 vejce vařená
  • 250 g krabí tyčinky
  • sůl
  • pepř
  • 1 majonéza
  • 1 tatarka
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • kousek celer
  • citronová šťáva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme vejce a spolu s cibulí a mírně rozmraženými tyčinkami po­krájíme na drob­né kostičky.
  2. Mrkev a celer postrouháme najemno. Vše smí­chá­me s majolkou, tatarkou nebo bílým jogurtem, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou. Promícháme a podáváme s čerstvým pe­čivem.
     
    TIP: Nejlépe tento salát chutná druhý den, kdy je uleželý.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramboráčky s masovou směsí

Bramboráčky s masovou směsí

Neznám nikoho, komu by nechutnaly. Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /05.07.16
Zapékané kuřecí řízky

Zapékané kuřecí řízky

Naše pětiletá Anežka je odmalička zvyklá na zeleninu, jíme ji denně. Ráda pomáhá ...
Škola vaření /20.10.08
Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

Můžeš přidat šunku nebo kuřecí maso.

Pavlína Sosnová, Petrovice u Karviné

Škola vaření /19.05.14
Domácí minipizzy

Domácí minipizzy

Záleží jen na tobě, čím si své malé pizzy ozdobíš. Dej na ně to, co máš ...

Škola vaření /31.03.16
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Domácí králičí polévka

Domácí králičí polévka

Polévka je grunt, kdo ji nejí, ten je špunt.

Marie Šulová, Měřín

Škola vaření /21.11.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu