Reklama
Reklama
Kaše vaříme rádi
Fotogalerie:

Kaše vaříme rádi

Oliver Adámek

Praha
Krupicová kaše patří mezi moje oblíbená jídla. Maminka mě naučila dávat ji na mělký talíř. Pro časopis jsme připravili speciální variantu.
Oliver Adámek, Praha

Ingredience

  • cukr moučkový
  • 1 l mléko
  • sůl
  • 50 g čokoláda na vaření
  • 8 lžic kaše krupice

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Z mléka a krupice uvaříme za stálého míchání kaši, do horké přidáme prosátý moučkový cukr a důkladně promícháme. Vezmeme si mělké talíře a kaši na ně nalijeme. Ozdobíme ji kornoutkem do kterého nabereme rozpuštěnou čokoládu. Nastříkáme i talíř.

Pošli recept! 4/2007 (14.3.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kotlety se smetanovými bramborami

Kotlety se smetanovými bramborami

Pokrmy připravované v jedné míse či hrnci ti ušetří čas. David Šebek, ...
Škola vaření /21.08.17
Domácí dalamánky

Domácí dalamánky

Ještě jednodušší je příprava v domácí pekárně.

Jitka Pokorná, Jihlava

Škola vaření /18.09.16
Domácí chléb

Domácí chléb

Spočítala jsem si, že za rok se peníze investované do pekárny vrátily.


Zdenka...

Škola vaření /09.04.17
Broskvová pochoutka

Broskvová pochoutka

S touto novinkou přišla moje mamka. Je to moc velká bašta, a tak jsem se ji také...
Škola vaření /21.11.08
Se slaninou a bramborami

Se slaninou a bramborami

Slaninka by měla být po upečení pěkně křupavá, přeji dobrou chuť!

Dagmar ...

Škola vaření /14.11.16
Čokoládové kuličky z Brazílie

Čokoládové kuličky z Brazílie

Kuličky jsme s mámou poprvé připravovaly na oslavu narozenin kamaráda Daníka. Měly ...
Škola vaření /21.07.08
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama