Reklama
Kaše vaříme rádi
Fotogalerie:

Kaše vaříme rádi

Oliver Adámek

Praha
Krupicová kaše patří mezi moje oblíbená jídla. Maminka mě naučila dávat ji na mělký talíř. Pro časopis jsme připravili speciální variantu.
Oliver Adámek, Praha

Ingredience

  • cukr moučkový
  • 1 l mléko
  • sůl
  • 50 g čokoláda na vaření
  • 8 lžic kaše krupice

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Z mléka a krupice uvaříme za stálého míchání kaši, do horké přidáme prosátý moučkový cukr a důkladně promícháme. Vezmeme si mělké talíře a kaši na ně nalijeme. Ozdobíme ji kornoutkem do kterého nabereme rozpuštěnou čokoládu. Nastříkáme i talíř.

Pošli recept! 4/2007 (14.3.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékané brambory s cibulí a sýrem

Zapékané brambory s cibulí a sýrem

Málokdo ví, že cibule prospívá diabetikům. Kateřina Krejčová, Zlín
Škola vaření /26.05.16
Nátěrka z brokolice

Nátěrka z brokolice

Zelenina nám nevadí, brokolice je jednou z nejoblíbenějších.

Jiřina Malá, Chvaletice

...
Škola vaření /16.09.16
Ořechový řez

Ořechový řez

Je to moučník, který si určitě oblíbíš.
Petra Maňáková, Bílovec
Škola vaření /12.12.08
Slané špenátové muffiny

Slané špenátové muffiny

Slávka Frančíková, Klatovy

Škola vaření /18.02.18
Cuketový perník

Cuketový perník

Je krásně vláčný a díky cuketě dlouho vydrží.

Eva Navrátilová, Vlašim

Škola vaření /28.08.16
Slavnostní bujon

Slavnostní bujon

Hovězí vývar by se měl vařit při nízké teplotě co nejdéle. Pak je chuť polévky ...

Škola vaření /02.12.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu