Reklama
Karbanátky z tvarohu
Fotogalerie:

Karbanátky z tvarohu

Kristyán Wagner

Prachatice
Dobrou večeři si dokážu uvařit sám.
Kristyán Wagner, Prachatice

Ingredience

  • 400 g salám gothajský
  • 2 tvaroh
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 1 vejce
  • strouhanka na obalování
  • na obalení mouka hladká

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Salám nastrouháme nebo nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a také nadrobno pokrájíme.
  2. Všechny ingredience smícháme dohromady. Ze směsi ručně tvoříme placky – karbanátky. Důkladně je obalíme v trojobale a osmažíme dozlatova. Jíme samotné nebo s brambory.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karotkový chlebíček

Karotkový chlebíček

Připraveno podle receptu Marka Stoklasy z Brna
Škola vaření /30.03.18
Kohoutek na víně

Kohoutek na víně

Jako přílohu podáváme francouzskou bagetu.

Aneta Lavičková, Liberec

Škola vaření /10.07.16
Dobrota z hlívy

Dobrota z hlívy

Do karbanátků můžeš vmíchat také sekanou petrželku.

Lucie Pěničková, ...

Škola vaření /21.06.16
Oškrabánky

Oškrabánky

Super dobrota pro malé i velké.
Kristýna Mozolová, Chrástka
Škola vaření /28.06.10
Špenátové knedlíky

Špenátové knedlíky

Můj dvouletý syn je má moc rád.

Dagmar Kubasová, Levice (Slovensko)

Škola vaření /21.10.13
Krůtí guláš

Krůtí guláš

Guláš z krůtího masa, s klobásou a paprikami.
Škola vaření /04.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu