Reklama
Karbanátky se sýrovou náplní
Fotogalerie:

Karbanátky se sýrovou náplní

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

U nás se servírují se zeleninovým salátem.

Lenka Němcová, Plňovice

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 600 g mletého masa mix
  • podle chuti koření
  • trocha soli a pepře
  • 2 hermelíny
  • 1 hrnek mražené zeleniny
  • 1 vejce
  • trocha mouky a strouhanky
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

4-6

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a přidáme k masu. Přisypeme koření podle chuti (majoránka, ďábelské koření apod.). Osolíme, opepříme, promícháme a odložíme do lednice.

  2. 2. Tvoříme vždy dvě masové placičky. Jednu plníme kouskem hermelínu a zeleninou a druhá slouží jako vrchní díl. Opatrně přitiskneme, uhladíme spoje a karbanátky obalíme v klasickém trojobalu, nejlépe dvakrát. Osmažíme dozlatova.

Pošli recept! 8/2015 (7.7.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí paličky s bylinkami

Kuřecí paličky s bylinkami

Jídlo s čerstvými bylinkami je vždy jedno z nejlepších. Veronika a Martin ...
Škola vaření /23.06.16
Listový koláč s olivami

Listový koláč s olivami

Vrchní vrstva těsta by měla být křupavá.

Týna Nikodémová, Děčín

Škola vaření /21.01.17
Labužníkova panenka s anglickou slaninou

Labužníkova panenka s anglickou slaninou

Koupit kvalitní maso se rozhodně vyplatí.

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /12.08.16
Pupek na zeleném pepři se zakysanou smetanou

Pupek na zeleném pepři se zakysanou smetanou

Hotové maso by se mělo na jazyku rozpadat.

Otto Plášek, Brno

Škola vaření /15.08.16
Sváteční paštika z kuřecích jater

Sváteční paštika z kuřecích jater

Uvařeno podle receptu Vlasty Zatloukalové ze Soběslavi

Škola vaření /24.11.17
Panenka s fenyklem  a pečenými brambory

Panenka s fenyklem a pečenými brambory

Vepřové panenky jsou dražší, ale mají málo kalorií.

Zuzana Hloškovská, Praha

Škola vaření /15.10.16
 

Nejnovější

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Přestože na Vánoce si chce každý dopřát dobré jídlo, kila cukru a tuku nejsou zrovna ...
Všehochuť /12.12.19
Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým

Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...

Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama