Reklama
Karamelové muffiny
Fotogalerie:

Karamelové muffiny

Naděžda Paulinová

Prostějov
Zvládne je úplně každý, i začátečník.
Naděžda Paulinová, Prostějov

Ingredience

  • 200 g máslo
  • 150 g cukr pískový
  • 2 vejce
  • 150 g mouka hladká
  • 2 lžíce kakao
  • 2 lžíce mléko
  • 1 lžíce med
  • 1/2 lžíce prášek do pečiva
  • 6 karamelky mléčné
  • dle potřeby poleva citrónová

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Máslo s cukrem a vejci vyšleháme dohladka. Vmícháme med, kakao, mléko, mouku a kypřicí prášek.
  2. Karamelky nakrájíme na kostičky a nasypeme je do těsta, které vložíme do papírových košíčků.
  3. Pečeme v troubě 15 minut na 180 °C. Vychladlé potřeme citronovou polevou a posypeme zdobením.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smetanový nákyp se žampiony

Smetanový nákyp se žampiony

Sýr by se měl roztéct a zezlátnout.  Jana Malá, Plzeň
Škola vaření /13.06.16
Cikánský guláš

Cikánský guláš

Jsme děti z dětského domova a každý týden si s tetou nebo strýcem vaříme jídlo na ...
Škola vaření /02.09.08
Tagliatelle se špenátem

Tagliatelle se špenátem

Jídla z těstovin mám nejraději a zjistil jsem, že se dají i velice snadno ...

Škola vaření /06.02.14
Kuřecí závitky

Kuřecí závitky

Jako příloha se hodí vařená rýže a zeleninová obloha.
Zdeněk Urbanovský, ...
Škola vaření /24.05.11
Dětský bramborák

Dětský bramborák

Je to jídlo‚ které si udělá i malé dítě. Ze začátku raději pod dohledem ...
Škola vaření /09.03.09
Podzimní závin

Podzimní závin

Podávej se sklenkou piva.

Podle receptu Jany Coufalové z Třeboně

Škola vaření /29.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu