Reklama
Kachní rolka s mozzarellou
Fotogalerie:

Kachní rolka s mozzarellou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Hodí se k ní rýže i brambory.

Jitka Klosová, Nový Jičín

Ingredience

  • 1 vykostěná kachna
  • podle potřeby sůl
  • podle chuti pepř
  • 200 g listového špenátu
  • 100 g mozzarelly
  • 1 červená paprika
  • trocha staročeského koření

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Vykostěnou kachnu lehce naklepeme, posypeme solí a pepřem. Poklademe špenátem, na plátky pokrájenou mozzarellou a na širší nudličky nakrájenou paprikou.

  2. 2. Maso stočíme do rolády, svážeme provázkem, posypeme staročeským kořením a dáme péct. Pečeme asi 1–1,5 h při 220 °C. V průběhu pečení poléváme výpekem. Nakonec naporcujeme.

Pošli recept! - Speciál - Drůbež (19.5.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krupicová žemlovka

Krupicová žemlovka

Hodí se jako rychlý oběd nebo večeře. Zdeňka Halámková, Lipoltice
Škola vaření /23.06.14
Laskonka s rybízem

Laskonka s rybízem

Říkáme jí  puntíkatá laskonka.
Barbora Rolná, Opava
Škola vaření /05.08.11
Mandlové perníčky

Mandlové perníčky

Upečeno podle receptu Hany Kroutilové z Liberce

Škola vaření /17.11.17
Pastinákové donuty

Pastinákové donuty

Formu si zvol podle sebe, dají se udělat i muffiny.

Božena Kolářová, ...

Škola vaření /18.09.17
S hráškem a slaninou

S hráškem a slaninou

Tato dobrota se nám asi nikdy nepřejí.

Irena Ivanova, Ostrava

Škola vaření /29.09.16
„Lázeňské” telecí ragú

„Lázeňské” telecí ragú

Zeleninou ani vínem nikdy nešetřím.

Sylvie Nebřenská, Újezd u Brna

Škola vaření /03.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu