Reklama
Jogurtový koláč
Fotogalerie:

Jogurtový koláč

D. a Š.  Záškolní

Šenov
Jednoduchý koláč zvládne i malé dítě.
D. a Š. Záškolní, Šenov

Ingredience

  • 1 jogurt bílý
  • 1/2 kelímku cukr krupice
  • 3 vejce
  • 1 kelímek mouka polohrubá
  • 1 prášek do pečiva
  • 4 lžíce olej
  • směs ovoce
  • tuk na vymazání formy
  • mouka na vysypání formy

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Jogurt, cukr, vejce, mouku, kypřicí prášek do pečiva a olej dobře rozmícháme (nebo rozmixujeme ručním mixérem) dohladka.
  2. Těsto vlijeme na tukem vy­mazaný a moukou vysypaný plech.
  3. Poklademe čerstvým, mra­­­ženým nebo kompotovaným ovocem (švestky, me­ruňky, jahody) a pečeme do­­zlatova při 170 °C.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s tuňákem

Těstoviny s tuňákem

Toto jídlo se stalo naší oblíbenou rychlovkou k obědu. holky Hrnčířovy, Horky
Škola vaření /20.10.10
Pečené lilky s masem

Pečené lilky s masem

Opečená zelenina chutná výborně.
Tereza Smrčková, Praha
Škola vaření /09.01.10
Domácí bylinkové tagliatelle

Domácí bylinkové tagliatelle

Těstoviny lze samozřejmě koupit v obchodě, ale každý potvrdí, že ty domácí jsou ...

Škola vaření /04.05.17
Kokosový beránek

Kokosový beránek

Maminčin recept předám i své dceři.
Blanka Zborníková, Horní Stropnice
Škola vaření /14.04.14
Máslové croissanty

Máslové croissanty

Pracné, ale velmi chutné.

Iveta Müllerová, Březina

Škola vaření /12.10.12
Bramborový závin s uzeným

Bramborový závin s uzeným

Jako příloha se hodí špenát nebo zelí.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /14.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu