Reklama
Jogurtové řízečky
Fotogalerie:

Jogurtové řízečky

Alena Polívková

Skalná

Kdo je ochutnal, už nechce jiné.

Alena Polívková, Skalná

Ingredience

  • 1 vejce
  • trocha soli a pepře
  • 1 bílý jogurt
  • 2 stroužky česnek
  • trocha koření, např. čubrica, grilovací koření...
  • 500 g kuřecí prsa
  • strouhanka na obalování
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme marinádu: v misce rozkvedláme vejce‚ osolíme a opepříme‚ vmícháme jogurt‚ přidáme utřený česnek, čubricu nebo grilovací koření. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, naklepeme‚ osolíme‚ opepříme a pak vložíme do jogurtové marinády. Přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do lednice.

  2. Druhý den vyjmeme maso z marinády‚ obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolky na slanině

Fazolky na slanině

Vařím je nyní často jako rychlý oběd. Jana Motlová, Kralupy n. Vltavou
Škola vaření /25.06.13
Bublanina s třešněmi

Bublanina s třešněmi

Ovocené korálky moučník prima osvěží.
Michala Pokorná, Kladno
Škola vaření /04.09.09
Smažený květák s mrkvovými brambory na cibulce

Smažený květák s mrkvovými brambory na cibulce

Chtěla jsem trochu ozvláštnit přílohu, tak jsem použila cibulku a mrkev.

Vladimíra ...

Škola vaření /31.10.14
Plněné knedlíky vařené v páře

Plněné knedlíky vařené v páře

Tenhle způsob přípravy se mi osvědčil, jinak už je ani nedělám. A se zelím prostě ...

Škola vaření /28.09.16
Teplé chlebíčky

Teplé chlebíčky

Tak to je můj recept na rychlou svačinu, kterou si často připravuji.
Jana Cibuľová, ...
Škola vaření /02.03.10
Vojtova bašta

Vojtova bašta

To si dám, když mám chuť na něco slaného.
Vojtěch Jozífek, Žďár nad Sázavou
Škola vaření /27.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu