Reklama
Jogurtové řízečky
Fotogalerie:

Jogurtové řízečky

Alena Polívková

Skalná

Kdo je ochutnal, už nechce jiné.

Alena Polívková, Skalná

Ingredience

  • 1 vejce
  • trocha soli a pepře
  • 1 bílý jogurt
  • 2 stroužky česnek
  • trocha koření, např. čubrica, grilovací koření...
  • 500 g kuřecí prsa
  • strouhanka na obalování
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme marinádu: v misce rozkvedláme vejce‚ osolíme a opepříme‚ vmícháme jogurt‚ přidáme utřený česnek, čubricu nebo grilovací koření. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, naklepeme‚ osolíme‚ opepříme a pak vložíme do jogurtové marinády. Přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do lednice.

  2. Druhý den vyjmeme maso z marinády‚ obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Beránek z mletého masa

Beránek z mletého masa

Jako příloha se hodí pečivo nebo brambory. Martina Antalová, Odolena Voda
Škola vaření /08.03.17
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky.


Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /12.03.17
Dršťková s baby mrkvičkou a uzeným

Dršťková s baby mrkvičkou a uzeným

vydatná

Ivana Černá, Praha

Škola vaření /27.01.18
Cikánský guláš

Cikánský guláš

Jsme děti z dětského domova a každý týden si s tetou nebo strýcem vaříme jídlo na ...
Škola vaření /02.09.08
Fazolky na slanině

Fazolky na slanině

Vařím je nyní často jako rychlý oběd.
Jana Motlová, Kralupy n. Vltavou
Škola vaření /25.06.13
Kaše vaříme rádi

Kaše vaříme rádi

Krupicová kaše patří mezi moje oblíbená jídla. Maminka mě naučila dávat ji na mělký...
Škola vaření /20.10.08
 

Nejnovější

Játra z divočáka s cuketou

Játra z divočáka s cuketou

Zdeněk Ondruch, Kroměříž
Za pár korun /21.11.18
Vdolky s anglickou slaninou

Vdolky s anglickou slaninou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Za pár korun /21.11.18
Domácí švestková povidla

Domácí švestková povidla

Miroslava Čiržová, Opava

Škola vaření /21.11.18
Plněné batáty se sýrem

Plněné batáty se sýrem

Ozdob jídlo bylinkami.

Podle receptu Elišky Trhanové z Loun

Zdravě a chutně /21.11.18
Pivní koláč z kynutého těsta

Pivní koláč z kynutého těsta

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /21.11.18
Paštika z hub a paprik

Paštika z hub a paprik

Pavla Teznerová, Chotěboř

Všehochuť /21.11.18
Vegetariánský burger

Vegetariánský burger

Skvělá svačina do školy.

Podle receptu Eriky Kolínové z Jihlavy

Všehochuť /21.11.18
Škvarkové pirohy

Škvarkové pirohy

K pivu jako stvořené!

Josef Vodička, Semily

Za pár korun /20.11.18
Srnčí žebra na česneku

Srnčí žebra na česneku

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /20.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama