Reklama
Jahodový Míša
Fotogalerie:

Jahodový Míša

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Iva Trhoňová, Nesovice

Ingredience

  • 5–8 jahod
  • 250 ml smetany
  • 50–70 ml mléka
  • 250 g tučného tvarohu
  • 1 vanilkový cukr
  • 60–70 g cukru krupice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Jahody omyjeme, zbavíme nejedlých částí, a pokud jsou velké, překrájíme je na menší kousky. Poté společně s ostatními surovinami dáme do mísy a rozmixujeme. Pokud chceme, můžeme směs dokyselit nebo dosladit. Krém dáme umíchat do zmrzlinovače.

  2. Kdo strojek nemá, dá zmrazit do mrazáku.

  3. Potom je ale potřeba každou hodinu krabičku se směsí otevřít a dobře promíchat zmrzlou hmotu se zbytkem. Tím předejdeme tvorbě ledových krystalků.

Pošli recept! - Speciál - Jahody a letní ovoce (19.5.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bylinkové šišky

Bylinkové šišky

Lehké letní jídlo, které nezklame. Lenka Hlavsová, Praha
Škola vaření /14.03.17
Králičí polévka se dvěma druhy knedlíčků

Králičí polévka se dvěma druhy knedlíčků

Zaručeně si ji oblíbí celá tvoje rodina.
Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /29.03.10
Jogurtové dalamánky z domácí pekárny

Jogurtové dalamánky z domácí pekárny

Pečivo, které si připravíme sami, je bezkonkurenční.

Alžběta Vaňková, Beroun

...
Škola vaření /13.06.17
Zapečené tortilly s tuňákem

Zapečené tortilly s tuňákem

Tortilly nemusí být plněné jen fazolemi a ostrým kořením!

Karel Jahoda, Kladno

Škola vaření /24.05.17
Domácí pivní rohlíky

Domácí pivní rohlíky

Vždycky je dělám z dvojité dávky, jedna naší hladové rodině nikdy nestačí.

Daniela...

Škola vaření /11.10.16
Vepřová roláda

Vepřová roláda

Gabriela Mlynářová, Pardubice

Škola vaření /25.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu