Reklama
Irský nepečený dort
Fotogalerie:
 

Irský nepečený dort

Ema Valentová

Praha
Je mi teprve 6 let, ale s mamčinou pomocí zvládnu tuhle krásnou dobrůtku a mohu ji dát třeba své kamarádce k narozeninám.
Ema Valentová, Praha 

Ingredience

  • 1 piškotová roláda
  • 1 kompot broskvový
  • 2 želé dortové

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Poškotovou roládu s džemem nakrájíme na plátky asi půl cm široké. Broskve si také nakrájíme na plátky.
  2. krok2
    Do mísy klademe střídavě vždy jeden plátek rolády a pak zase plátek broskve.
  3. krok3 Vše zalijeme želatinou, kterou jsme si připravili podle návodu. 
  4. krok4 Necháme ztuhnout a pak vyklopíme.

    TIP: Příště můžeš použít zase roládu čokoládovou a místo broskví dát banány.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fenyklová pochoutka

Fenyklová pochoutka

Jestliže neseženeš ovčí sýr pecorino, bude úplně stačit parmazán, který se dá ...
Škola vaření /27.10.11
Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Škola vaření /25.04.17
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky.


Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /12.03.17
Kuřecí polévka s nudlemi

Kuřecí polévka s nudlemi

Na jemné nudle je třeba mít ostrý nůž.

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /03.01.17
Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Dělal jsem je pro maminku, jsou výborné!

Vojtěch Mach,13 let, Praha

Škola vaření /27.02.14
Rychlá omeleta

Rychlá omeleta

Kuchařské umění zkoušíme s bráchou.
Petr Ivanov,
Jindřichův Hradec
Škola vaření /30.07.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu