Reklama
Hovězí karbanátky s pórkem a sýrem
Fotogalerie:

Hovězí karbanátky s pórkem a sýrem

Simona Blumelova
Simona Blumelova
Ústí nad Labem

Ráda vařím a známá jídla vytvářím podle fantazie.

Simona Blumelová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 400 g hovězí mleté maso
  • 1 rohlík
  • 1 vejce
  • 1 pórek
  • 1 cibule
  • 100 g eidam
  • koření na mleté maso
  • pepř, sůl, majoránka
  • na samžení olej
  • na obalení strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme cibulku, přídáme nakrajený pórek a podlijeme 100 ml vody, dusíme doměkka.

  2. V míse smícháme maso, nakrájený rohlík namočený ve vodě, vejce, nastrouhaný eidam a koření. Přisypeme pórek s cibulí a propracujeme.

  3. Tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji.

    Podáváme s chlebem nebo bramborem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pastinákové donuty

Pastinákové donuty

Formu si zvol podle sebe, dají se udělat i muffiny. Božena Kolářová, ...
Škola vaření /18.09.17
Cukety s lilkem

Cukety s lilkem

Pokud si cukety a ostatní zeleninu vypěstuješ na zahrádce, nebude tě to stát ...

Škola vaření /05.09.16
Kuře z jedné pánve

Kuře z jedné pánve

Podle receptu

Mileny Olivové z Rožnova pod Radhoštěm

Škola vaření /03.08.18
Sýrové pečivo se slunečnicí

Sýrové pečivo se slunečnicí

Iva Trhoňová, Mouchnice

Škola vaření /26.01.19
Jahodové řezy

Jahodové řezy

Je výborný hlavně z čerstvých jahod.
Patricie Wagnerová, Prachatice
Škola vaření /05.08.11
Sušenkové jednohubky s krémem

Sušenkové jednohubky s krémem

Žádné pečení, vše je rychle hotovo.

Zuzana Ličková, Rokycany

Škola vaření /14.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu