Reklama
Guláš z kysaného zelí
Fotogalerie:

Guláš z kysaného zelí

Petra Hérová
Petra Hérová

Chlapská pochoutka.

Miloslava Marková, Nové Město na Moravě

Ingredience

  • 5 stroužků česneku
  • 1 cibule
  • trocha oleje
  • 1 pikantní klobása
  • 1 větší plátek uzeného bůčku
  • 500 g kysaného zelí v sáčku
  • 1 lžička papriky
  • trocha hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Česnek nakrájíme na plátky a společně s cibulí na oleji osmahneme dozlatova. Poté přidáme na kostky nakrájenou klobásu společně s bůčkem. Zprudka podusíme asi 5 minut. 

  2. Kysané zelí nožem pokrájíme a vypereme ve vodě, aby ztratilo kyselost. Poté je vsypeme 
    k masu. Společně dusíme asi 30 minut, pak zasypeme paprikou a poprášíme moukou. Necháme krátce povařit. Jíme nejlépe druhý den, když se guláš proleží, s tmavým chlebem.

Pošli recept! 10/2015 (3.9.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bublanina s třešněmi

Bublanina s třešněmi

Ovocené korálky moučník prima osvěží. Michala Pokorná, Kladno
Škola vaření /04.09.09
Domácí těstoviny s krevetami

Domácí těstoviny s krevetami

Neskutečná dobrota. Nudle můžeš i koupit.

Petr Hejkal, Praha

Škola vaření /30.09.16
Lehký jablečný koláč

Lehký jablečný koláč

Je jednodušší než klasický štrúdl.

Jana Musílková, Havlíčkův Brod

Škola vaření /01.11.16
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Jiří Korubka, Vsetín

Škola vaření /03.08.18
Kokosová buchta

Kokosová buchta

Tento moučník zvládne i cukrářský učedník.
Kristýna Kortusová, Prachatice
Škola vaření /09.03.09
Zapečené párty toasty

Zapečené párty toasty

Chodím do první třídy a někdy mi maminka dovolí pozvat si domů kamarády. Po hraní ...
Škola vaření /16.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu