Reklama
Fazolová omáčka
Fotogalerie:

Fazolová omáčka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Na zeleninu bychom neměli zapomínat.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Ingredience

  • podle potřeby olej
  • 1 cibule
  • 100 g paprikové slaniny
  • 500 g hovězího masa
  • podle potřeby sůl
  • trocha mleté papriky
  • 1 mražené fazolové lusky (může být i konzerva)
  • trocha hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku společně s paprikovou slaninou nakrájenou na drobné kostičky. Maso pokrájíme na kostky a osmahneme je na cibulce. Osolíme a poprášíme paprikou, dolijeme vodou a dusíme‚ dokud maso není měkké.

  2. 2. Krátce před dokončením vložíme do hrnce s masem fazolky. V případě‚ že použijeme mražené‚ budeme muset jídlo vařit o chvíli déle.

  3. 3. Nakonec zahustíme místo jíškou hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody a dovaříme. Podáváme s bramborovým či houskovým knedlíkem.

Pošli recept! 9/2015 (1.8.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště
Škola vaření /21.03.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Štrúdl naslano

Štrúdl naslano

Závin můžeš jíst teplý nebo studený. A připravit ho zvládne opravdu každý.
...
Škola vaření /18.11.10
Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Dělal jsem je pro maminku, jsou výborné!

Vojtěch Mach,13 let, Praha

Škola vaření /27.02.14
Domácí králičí polévka

Domácí králičí polévka

Polévka je grunt, kdo ji nejí, ten je špunt.

Marie Šulová, Měřín

Škola vaření /21.11.12
Drůbeží sekaná

Drůbeží sekaná

Podle receptu

Martiny Ticháčkové z Berouna

Škola vaření /01.10.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu