Reklama
Fazolová mňamka
Fotogalerie:

Fazolová mňamka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Hodí se, potřebuješ-li rychlou večeři.
Tereza Slámová, Karviná

Ingredience

  • 3 lžíce olej na smažení
  • 2 cibule
  • 500 g salám gothajský
  • 4 konzervy fazole bílé v tomatové omáčce
  • 4 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánev nalijeme trochu oleje. Cibule oloupeme a pokrájíme nadrobno. Osmahneme ji na oleji.
  2. Když cibule zesklovatí, přidáme na kostičky pokrájený měkký salám. Jakmile je osmažený, přilijeme obsah konzerv.
  3. Zamícháme a necháme prohřát, pak přidáme trochu kečupu a promícháme. Podáváme s čerstvým chlebem nebo s topinkami.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřová kýta plněná houbami

Vepřová kýta plněná houbami

Kořenitá vůně a chuť rozmarýnu se k podzimu nádherně hodí. Marie ...
Škola vaření /11.10.16
Kachna se zelím z řepy

Kachna se zelím z řepy

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /21.09.18
Krůtí guláš s plackami

Krůtí guláš s plackami

Placky jsou skvělé samy o sobě a jako příloha nabízejí další spoustu ...

Škola vaření /21.07.16
Pohankové koule

Pohankové koule

Zdravá varianta těch klasických.

Lucie Valinová, Ústí nad Labem

Škola vaření /21.04.17
Sušenkové jednohubky s krémem

Sušenkové jednohubky s krémem

Žádné pečení, vše je rychle hotovo.

Zuzana Ličková, Rokycany

Škola vaření /14.06.16
Kohoutek na víně

Kohoutek na víně

Jako přílohu podáváme francouzskou bagetu.

Aneta Lavičková, Liberec

Škola vaření /10.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu