Reklama
Falešný boršč s kapustou
Fotogalerie:

Falešný boršč s kapustou

Kateřina Hroníková

Praha
Kapustový boršč je snadný a dobrý.
Kateřina Hroníková, Praha

Ingredience

  • 1 cibule
  • trocha olej
  • 1/2 kapusta
  • 2 petržel
  • 3 mrkev
  • špetka sůl
  • 1 protlak rajčatový
  • 200 g řepa červená
  • 1 l vývar zeleninový
  • na ozdobu smetana zakysaná

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibulku, osmahneme a přidáme nastrouhanou očištěnou mrkev a petržel a nadrobno pokrájenou kapustu.
  2. krok2 Zalijeme zeleninovým vývarem a povaříme na mírném ohni asi 20 minut.
  3. krok3 Poté přidáme rajský protlak a předvařenou červenou řepu pokrájenou na malé kousky.
  4. Polévku dochutíme solí a na talíři ji ozdobíme zakysanou smetanou.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závin se žampiony a točeňákem

Závin se žampiony a točeňákem

Je vynikající se zeleninovým salátem. Pavlína Vintrová, Hradec Králové
Škola vaření /17.02.10
Beef steak

Beef steak

Nejlepší jsou s brambory a okurkovým salátem.

Jaroslav Hubička, Praha

Škola vaření /18.09.15
Dřevorubecký toast

Dřevorubecký toast

Nedávno mi zase začala škola a já jsem si řekla, že bych mamince mohla doma pomoct ...
Škola vaření /05.01.09
Jarní kuřátka s hráškem

Jarní kuřátka s hráškem

Kuřecí maso se u nás těší velké oblibě a křehká mladá kuřátka nemají ...

Škola vaření /06.04.17
Chlebíčky s mrkvovou pěnou a olivami

Chlebíčky s mrkvovou pěnou a olivami

Šárka Fridrichová, Most

Škola vaření /31.12.17
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu