Reklama
Dřevorubecký toast
Fotogalerie:

Dřevorubecký toast

Alinka Šindelářová

Černošice
Nedávno mi zase začala škola a já jsem si řekla, že bych mamince mohla doma pomoct tím, když si budu připravovat svačinku sama. A není to ledajaký obyčejně namazaný chleba. Můj toastík opravdu zasytí.
Alinka Šindelářová, Černošice

Ingredience

  • 50 g kečup
  • 2 stroužky česnek
  • 100 g šunka
  • 200 g sýr
  • 1 vejce
  • chléb toustový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Do misky dáme na nudličky nakrájený salám.
  2. krok2
    Přidáme strouhaný sýr, rozšlehané vejce, utřený česnek a vše promícháme.
  3. krok3
    Veku nebo toastový chléb pokapeme kečupem, naneseme vrstvu směsi a v troubě zapečeme.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karbanátky s kapustou a hlívou

Karbanátky s kapustou a hlívou

Stejně jako ke klasickým karbanátkům se k nim hodí plnotučná hořčice nebo kečup....
Škola vaření /22.09.17
Pomazánka z Moravanky

Pomazánka z Moravanky

Mám několik typů na jednoduchá jídla a toto je jedno z nich.
Kateřina Nollová, Plzeň
...
Škola vaření /02.09.08
Fazolky na slanině

Fazolky na slanině

Vařím je nyní často jako rychlý oběd.
Jana Motlová, Kralupy n. Vltavou
Škola vaření /25.06.13
Sušenkové jednohubky s krémem

Sušenkové jednohubky s krémem

Žádné pečení, vše je rychle hotovo.

Zuzana Ličková, Rokycany

Škola vaření /14.06.16
Zeleninový závin s houbami

Zeleninový závin s houbami

Renata Slavíčková, Velké Popovice

Škola vaření /11.08.18
Zeleninový salát s toastem

Zeleninový salát s toastem

Od září začnu chodit do školy. Budu se učit číst, psát a počítat. Ale vařit prý ...
Škola vaření /13.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu