Reklama
Dětský bramborák
Fotogalerie:

Dětský bramborák

Jana Minková

Dolní Lánov
Je to jídlo‚ které si udělá i malé dítě. Ze začátku raději pod dohledem maminky.
Jana Minková, Dolní Lánov

Ingredience

  • 4 vejce
  • trocha kečup
  • trocha olej na smažení
  • 1 kg brambory
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory oškrábeme a na­strouháme nahrubo a vy­mačkáme z nich přebytečnou vodu.
  2. Rozpálíme na pánvi olej a obracečkou klademe bram­­­bory, které osolíme a opepříme. Pečeme dokřupava z obou stran.
  3. Vyklepneme vejce a obracečkou ho roztáhneme po bramboráku (pokud možno jen bílek), osolíme a opepříme. Přikryjeme pokličkou a pečeme, až se vejce srazí. Takto připravíme 4 bramboráky. Zdobíme je kečupem.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Toasty se zvířátky

Toasty se zvířátky

Chtěli jsme rodiče překvapit něčím dobrým a povedlo se! Bylo jim líto naše krásně ...
Škola vaření /19.02.17
Ďábelská topinka

Ďábelská topinka

Pomazánku s sebou beru i na dovolenou.
Hana Rožnovská, Černá Hora
Škola vaření /05.11.09
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Jahodový Míša

Jahodový Míša

Iva Trhoňová, Nesovice
Škola vaření /31.05.18
Losos s chřestem

Losos s chřestem

Velmi zdravé, výtečné a snadné na přípravu.
Tereza Slámová, ...
Škola vaření /25.02.10
Velikonoční zapečená vejce se žampiony

Velikonoční zapečená vejce se žampiony

Tento výborný nákyp se hodí k obědu i k večeři.
Lenka Enderlová, ...
Škola vaření /19.04.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu