Ingredience
- dle potřeby olej
- 1 ks cibule
- 300 g maso mleté
- 1 lžíce protlak rajčatový
- 1 lžíce strouhanka
- 300 g lečo sterilizované
- 1 ks veka
- 2 ks okurka kyselá
- 3 lžíce sýr strouhaný
- dle potřeby sádlo
- sůl a pepř podle chuti
- 1 ks cibule s natí
- 2 ks feferonka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cibuli pokrájíme‚ zpěníme na oleji a přidáme maso.
-
Osmahneme a pak dusíme. Vmícháme protlak‚ lečo, pokrájenou okurku‚ strouhanku‚ koření, sůl a feferonky. Mícháme, dokud se neodpaří voda a nevznikne hustá pomazánka.
-
Krajíčky chlebíčkové veky osmažíme na sádle‚ potřeme pomazánkou. Posypeme sýrem a ozdobíme cibulkou a feferonkami.