Reklama
Ďábelské toasty
Fotogalerie:

Ďábelské toasty

Marek Šída

Teplice
Ochutnej můj předkrm. Je nezapomenutelný!
Marek Šída, Teplice

Ingredience

  • dle potřeby olej
  • 1 ks cibule
  • 300 g maso mleté
  • 1 lžíce protlak rajčatový
  • 1 lžíce strouhanka
  • 300 g lečo sterilizované
  • 1 ks veka
  • 2 ks okurka kyselá
  • 3 lžíce sýr strouhaný
  • dle potřeby sádlo
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 ks cibule s natí
  • 2 ks feferonka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájíme‚ zpěníme na oleji a přidáme maso.
  2. Osmahneme a pak dusíme. Vmícháme protlak‚ lečo, pokrájenou okurku‚ strouhanku‚ koření, sůl a feferonky. Mícháme, dokud se neodpaří voda a nevznikne hustá pomazánka.
  3. Krajíčky chlebíčkové veky osmažíme na sádle‚ potřeme pomazánkou. Posypeme sýrem a ozdobíme cibulkou a feferonkami.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jahodový džem s mátou

Jahodový džem s mátou

Voňavá dobrota z nejlepších darů léta. Jitka Pavlíková, Strakonice
Škola vaření /05.08.16
Smajlíci

Smajlíci

Občerstvení na narozeninovou párty.

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /13.08.17
Ostružinové šátečky

Ostružinové šátečky

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /10.08.18
Smažený květák s mrkvovými brambory na cibulce

Smažený květák s mrkvovými brambory na cibulce

Chtěla jsem trochu ozvláštnit přílohu, tak jsem použila cibulku a mrkev.

Vladimíra ...

Škola vaření /31.10.14
Ořechové rohlíčky III

Ořechové rohlíčky III

Maminka je peče nejlíp na světě. Snědla bych je na posezení.
Anička Kuptová, Brno
...
Škola vaření /12.11.08
Guláš z trouby

Guláš z trouby

Zdena Kulichová, Znojmo

Škola vaření /26.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu