Reklama
Ďábelské toasty
Fotogalerie:

Ďábelské toasty

Marek Šída

Teplice
Ochutnej můj předkrm. Je nezapomenutelný!
Marek Šída, Teplice

Ingredience

  • dle potřeby olej
  • 1 ks cibule
  • 300 g maso mleté
  • 1 lžíce protlak rajčatový
  • 1 lžíce strouhanka
  • 300 g lečo sterilizované
  • 1 ks veka
  • 2 ks okurka kyselá
  • 3 lžíce sýr strouhaný
  • dle potřeby sádlo
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 ks cibule s natí
  • 2 ks feferonka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájíme‚ zpěníme na oleji a přidáme maso.
  2. Osmahneme a pak dusíme. Vmícháme protlak‚ lečo, pokrájenou okurku‚ strouhanku‚ koření, sůl a feferonky. Mícháme, dokud se neodpaří voda a nevznikne hustá pomazánka.
  3. Krajíčky chlebíčkové veky osmažíme na sádle‚ potřeme pomazánkou. Posypeme sýrem a ozdobíme cibulkou a feferonkami.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené brambory s chřestem

Pečené brambory s chřestem

Jednoduchý recept, na kterém se nedá nic pokazit, snad jen hlídej chřest, aby se ...
Škola vaření /25.05.16
Fazolová omáčka

Fazolová omáčka

Na zeleninu bychom neměli zapomínat.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Škola vaření /21.09.16
Dýňové gnocchi se špenátem

Dýňové gnocchi se špenátem

Tyhle domácí jsou mnohem lepší než kupované. Výsledek tě překvapí. 

Romana ...

Škola vaření /10.09.16
Telecí plec se zeleninou

Telecí plec se zeleninou

Klára Flenerová, Beroun

Škola vaření /22.02.18
Jahůdkové těstoviny

Jahůdkové těstoviny

Jednoduché, rychlé, a přesto výborné.
Hana Doležalová, Třebíč
Škola vaření /26.08.11
Pekáček s kuřecím masem, lilkem a rajčaty

Pekáček s kuřecím masem, lilkem a rajčaty

V průběhu pečení pustí zelenina hodně šťávy. Kdo chce, může ji odebrat.

Anna...

Škola vaření /11.08.17
 

Nejnovější

Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Vaříme express /23.05.18
Hovězí karbanátky se zeleninou

Hovězí karbanátky se zeleninou

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.05.18
Pampeliškový salát

Pampeliškový salát

Ivana Horáková, Rakovník

Zdravě a chutně /23.05.18
Pikantní salát à la Provence

Pikantní salát à la Provence

Blanka Kadarová, Hodonín

Zdravě a chutně /23.05.18
Jahodovo-levandulový džem

Jahodovo-levandulový džem

Podle receptu

Ivany Drtičkové ze Šumperka

Všehochuť /23.05.18
Gábinčin závitek

Gábinčin závitek

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /23.05.18
Salát abruzzo

Salát abruzzo

Pavla Zubatá, Vnorovy

Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující smoothie

Osvěžující smoothie

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /22.05.18
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Milena Kalenská, Turnov

Zdravě a chutně /22.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama