Reklama
Ďábelská topinka
Fotogalerie:

Ďábelská topinka

Hana Rožnovská

Černá Hora
Pomazánku s sebou beru i na dovolenou.
Hana Rožnovská, Černá Hora

Ingredience

  • 1 kg paprika
  • 1/2 cuketa
  • 1 kg rajčata
  • 1/2 celer
  • 750 g cibule
  • 2 česnek
  • 2 konzervy maso hovězí ve vlastní šťávě
  • 300 g sádlo
  • 5–6 feferonka

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme, celer nastrouháme. Na sádle a cibuli orestujeme celer‚ pak přidáme ostatní zeleninu. Vaříme tak dlouho‚ než se odpaří přebytečná voda.
  2. Přidáme maso z konzerv a povaříme ještě asi 10 minut.
  3. Naplníme menší sklenice a zavaříme při 90 °C asi dvacet minut. Mažeme na topinky nebo toasty doplněné čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohová  bábovka

Tvarohová bábovka

Můžeš přidat nastrouhanou kůru z limetky. Dominika Opleštilová, Rovensko
Škola vaření /15.10.16
Kuře na ananasu

Kuře na ananasu

Mám ráda kombinaci masíčka s ovocem.
Kristýna Slámová, Karviná-Ráj
Škola vaření /18.02.12
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Hodí se jako pohoštění nebo snadná večeře.

Andrea Jílková, Polička

Škola vaření /20.01.17
Jahůdkové těstoviny

Jahůdkové těstoviny

Jednoduché, rychlé, a přesto výborné.
Hana Doležalová, Třebíč
Škola vaření /26.08.11
Zapečený květák s rajčaty

Zapečený květák s rajčaty

Lehký jako pírko

Podle receptu Ivety Pavlicové z Břeclavi

Škola vaření /25.07.18
Králičí vývar se zeleninou

Králičí vývar se zeleninou

Vývar z kostí plný zdravé zeleninky.
Lucie Strakošová, Trnávka
Škola vaření /03.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu