Reklama
Chlebíčky s mrkvovou pěnou a olivami
Fotogalerie:

Chlebíčky s mrkvovou pěnou a olivami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Šárka Fridrichová, Most

Ingredience

  • 150 g mrkve
  • 150 g eidamu v celku
  • 50 g tatarské omáčky
  • 5 cherry rajčátek
  • 10 černých oliv bez pecek
  • 10 plátků čerstvé veky
  • 10 plátků drůbeží šunky
  • 10 plátků eidamu
  • na ozdobu čerstvé bylinky (např. řeřicha)

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkve oškrábeme a nastrouháme na jemné straně struhadla. Sýr rovněž najemno nastrouháme, smícháme v míse s nastrouhanou mrkví a tatarskou omáčkou a dobře promícháme.

  2. Cherry rajčátka omyjeme, osušíme a rozpůlíme. Olivy necháme okapat a poté je rozpůlíme. Plátky veky potřeme připravenou mrkvovou pomazánkou, ozdobíme plátkem drůbeží šunky, plátkem tvrdého sýra, půlkou cherry rajčátka, půlkou černé olivy a čerstvými bylinkami, např. řeřichou, pažitkou nebo jarní cibulkou.

Pošli recept! 1/2017 (9.12.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené rolky z kotlety

Zapečené rolky z kotlety

Iveta Bílková, Kroměříž
Škola vaření /23.02.18
Rýžový nákyp trochu jinak

Rýžový nákyp trochu jinak

Pochoutka, která nepatří jen do školních jídelen.

Jana ...

Škola vaření /13.05.17
Zeleninový závin s houbami

Zeleninový závin s houbami

Renata Slavíčková, Velké Popovice

Škola vaření /11.08.18
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky.


Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /12.03.17
Hovězí na mrkvi a rajčatech

Hovězí na mrkvi a rajčatech

Hovězí maso dodá sílu a energii.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Škola vaření /15.08.16
Marinovaná krkovička

Marinovaná krkovička

Marináda je opravdu skvělá, hodí se i na jiné maso.

Eva Stojaspalová, ...

Škola vaření /09.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu