Reklama
Červená pomazánka
Fotogalerie:

Červená pomazánka

Lenka Vašutová

Litoměřice
S jablkem budou chuťovky šťavnatější.
Lenka Vašutová, Litoměřice

Ingredience

  • 1 tvaroh
  • 1 cibule
  • 2 lžičky paprika sladká mletá
  • špetka sůl
  • 5 rohlíky
  • 1 jablka
  • 1 mrkev

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí‚ přidáme 2 lžičky červené papriky a osolíme podle chuti.
  2. Vše pořádně promícháme a mažeme na pečivo. Můžeme ještě ozdobit malými kousky jablek nebo mrkví nakrájenou na kolečka a připíchnout párátkem.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jidáše

Jidáše

Říká se, že před nemocemi člověka ochrání velikonoční jidáš. Má tvarem ...
Škola vaření /29.03.13
Rizoto s masem a zelím

Rizoto s masem a zelím

Pomáhám si formičkou, aby pěkně vypadalo.

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Škola vaření /01.02.17
Noky s kuřetem a brokolicí

Noky s kuřetem a brokolicí

Dceru zaučuji do tajů vaření. Noky milujeme.

Markéta Nedvědová, Brandýsek

Škola vaření /22.09.13
Rajská omáčka s masovými kuličkami

Rajská omáčka s masovými kuličkami

U nás jsme všichni "omáčkoví".

Jana Capouchová, Havlíčkův Brod

Škola vaření /07.04.12
Kuře s jablky a banány

Kuře s jablky a banány

Snadné, rychlé a navíc opravdu moc dobré. 
Marek a Adéla Svobodníkovi, 
...
Škola vaření /28.12.10
Kuře po argentinsku

Kuře po argentinsku

Recept na kuře, které jsem jako malá milovala. Dnes ho milují i moje děti a doma je to ...
Škola vaření /13.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu