Reklama
Čerti
Fotogalerie:

Čerti

Drahomíra Synáčová

Blovice
Tohle ‚‚vaření‘‘ je super zábava. Hotoví čerti krásně voní, můžeš si s nimi hrát a nakonec je zbaštit.
Drahomíra Synáčová, Blovice

Ingredience

  • 3 jablka
  • 17 švestky sušené
  • 4 jablka sušená
  • 5 rozinky
  • špejle, párátka
  • alobal
  • provázek
  • šípky nebo sušené brusinky

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Do jablíček postupně zapichujeme špejle se švestkami, a tvoříme tak ruce‚ nohy‚ hlavu. Rohy uděláme ze sušených jablíček nebo rozinek na párátku. Připevníme ocásek z provázku‚ vidle z alobalu a špejle.
  2. Řetěz vyrobíme z šípků nebo sušených brusinek navlečených na provázek.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční jídla (24.11.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bylinková velikonoční nádivka

Bylinková velikonoční nádivka

Na Velikonoce si celá moje rodina ráda pochutná na tradičních dobrotách. Mezi ...
Škola vaření /30.03.09
Bramborové taštičky

Bramborové taštičky

Hana Šátralová, Praha

Škola vaření /17.02.18
Sekaná ve slanince

Sekaná ve slanince

Hotovo za pár minut

Podle receptu Niny Bártové z Uherského Brodu

Škola vaření /21.01.19
Vepřová roláda

Vepřová roláda

Gabriela Mlynářová, Pardubice

Škola vaření /25.02.18
Těstovinový salát

Těstovinový salát

Na velké vaření si ještě netroufáme, ale studenou zdravou dobrotu zvládneme úplně...
Škola vaření /09.03.09
Vanilkové vafle

Vanilkové vafle

Maminka dostala jako vánoční dárek vaflovač. Velkou radost udělal i nám, protože ...
Škola vaření /01.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu