Reklama
Reklama
Brokolicové karbanátky
Fotogalerie:

Brokolicové karbanátky

Iva Švejcarová
Iva Švejcarová
Písek
Od těch masových téměř k nerozeznání...

Ingredience

  • 1 brokolice
  • 200 g mleté maso
  • 1 větší cibule
  • 2 vejce
  • 200 g tvrdý strouhaný sýr
  • 3 utřené stroužky česnek
  • 3 lžíce libeček, pažitka, petržel apod.
  • dle potřeby strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brokolici povaříme, rozkrájíme na menší kousky a smícháme s ostatními surovinami. Pokud hmota nedrží pohromadě, můžeme přisypat strouhanku.
  2. Z připravené hmoty tvarujeme placičky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji z obou stran asi 5 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Používá se jako ostrá hořčice nebo do guláše. Lenka Jeřábková, Ochoz
Škola vaření /17.09.09
Pudinkový dort

Pudinkový dort

Podávej ozdobené jahodami, šlehačkou nebo čokoládovými hoblinkami.

Monika Šrámková, ...

Škola vaření /24.06.16
Domácí mandlové nudle s tvarohem

Domácí mandlové nudle s tvarohem

Něco pro milovníky sladkých jídel. Mandle v těstovinách příjemně křupou a tvaroh na ...

Škola vaření /18.09.14
Omeletunk s oblohou

Omeletunk s oblohou

Je to recept mého pětiletého syna Jiříka.
Marcela Fišerová, Česká Lípa
Škola vaření /12.12.08
Luxusní ‚‚buřtgulášek‘‘

Luxusní ‚‚buřtgulášek‘‘

Když mám hluboko do peněženky a rodinka přesto vyžaduje pořádnou večeři, vařím...
Škola vaření /12.01.09
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama