Reklama
Bramboráky s cuketou a mletým masem
Fotogalerie:

Bramboráky s cuketou a mletým masem

Radka Wernerová
Radka Wernerová
Náchod
Velmi jednoduché jídlo, které zvládne i naprostý začátečník, navíc je rychlé a moc dobré, takže na stole dlouho nezůstane.
Radka Wernerová, Náchod

Ingredience

  • 10 lžic hladká mouka
  • 2 vejce
  • sůl a pepř podle chuti
  • majoránka dle chuti
  • 3 lžíce olej
  • 1 cuketa
  • 4 brambory
  • 500 g maso vepřové mleté

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu a brambory oloupeme a nastrouháme do misky. Přidáme mleté maso, vajíčka, koření a mouku. Dobře zamícháme.
  2. Rozpálíme olej a směs naběračkou opatrně lijeme na pánev. Vytváříme bramboráčky, které osmažíme z obou stran.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí na víně s parmazánem

Hovězí na víně s parmazánem

Mám ráda, když pokrm chutná a také pěkně vypadá. Dominika Caisová, Zlín
Škola vaření /03.10.16
Placky z karotky a brokolice s tvarohovým dipem

Placky z karotky a brokolice s tvarohovým dipem

Karotka je ranou odrůdou mrkve. Je sladší, křehčí a příjemně šťavnatá.
...
Škola vaření /27.06.13
Zvěřinové ragú s ovocem

Zvěřinové ragú s ovocem

Ladislav Knobloch, Olomouc

Škola vaření /26.10.19
Domácí noky s rajčaty  a parmazánem

Domácí noky s rajčaty a parmazánem

Další alternativou je přidat do rajčatové omáčky prolisované dva až tři ...

Škola vaření /07.11.16
Rozmarýnové kuřátko

Rozmarýnové kuřátko

Je výborné s malými  bramboráčky.


Katka Honová, Slavkov u Brna

Škola vaření /05.10.16
Krůtí guláš s plackami

Krůtí guláš s plackami

Placky jsou skvělé samy o sobě a jako příloha nabízejí další spoustu ...

Škola vaření /21.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu