Reklama
Bramborák
Fotogalerie:

Bramborák

Jonáš Mulderer

Praha
Někdy ještě každý bramborák dávám do ubrousku, aby se do něj vpil přebytečný olej. Pak si všichni pochutnáme.
Jonáš Mulderer, Praha

Ingredience

  • 500 g brambory
  • 3 stroužky česnek
  • 2 vejce
  • špetka majoránka
  • 250 g mouka polohrubá
  • špetka sůl
  • 30 ml olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle.
  2. krok2 Přidáme k nim prolisovaný česnek, obě celá vejce, majoránku, polohrubou mouku a nakonec směs osolíme a pořádně promícháme.
  3. krok3 Rozpálíme olej, na něj lžící dáváme těsto, které z obou stran smažíme dozlatova.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený květák s kuskusem

Zapečený květák s kuskusem

Lehký, nadýchaný, zdravý a chutný pokrm. Iveta Sýkorová, Rokycany
Škola vaření /21.07.17
Marinovaná krkovička

Marinovaná krkovička

Marináda je opravdu skvělá, hodí se i na jiné maso.

Eva Stojaspalová, ...

Škola vaření /09.06.16
Vepřová kýta plněná houbami

Vepřová kýta plněná houbami

Kořenitá vůně a chuť rozmarýnu se k podzimu nádherně hodí.

Marie ...

Škola vaření /11.10.16
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Brownies muffiny

Brownies muffiny

Krásně voní, nejlepší jsou ještě teplé.

Gabriela Jílková, Polička

Škola vaření /25.02.17
Kuřecí nudličky v těstovinách

Kuřecí nudličky v těstovinách

Během naší dovolené jsem se naučil skvělé jídlo, které mám velmi rád a jehož ...
Škola vaření /11.01.13
 

Nejnovější

Cuketové placičky s chilli

Cuketové placičky s chilli

Jana Kovářová, Ústí nad Labem
Za pár korun /19.11.18
Rajčatový tataráček

Rajčatový tataráček

Milada Vavrošová, Ostrava-Plesná

Vaříme express /19.11.18
Papriky plněné masem

Papriky plněné masem

Alena Štrougalová, Neštěmice

Všehochuť /19.11.18
Trnkové víno

Trnkové víno

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /19.11.18
Mexické grilované plněné papriky

Mexické grilované plněné papriky

Podle receptu

Dity Horákové z Plzně

Všehochuť /19.11.18
Sladké oříšky tety Marušky

Sladké oříšky tety Marušky

Andrea Janáková, Polička

Sladký život /19.11.18
Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...

Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama