Reklama
Bramboráčky s nivou a uzeným
Fotogalerie:

Bramboráčky s nivou a uzeným

Richard Wágner

Prachatice
Mám je moc rád k večeři a umím je připravit sám.
Richard Wágner, Prachatice

Ingredience

  • 5 brambory
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1 lžíce majoránka
  • 1/2 paličky česnek
  • dle potřeby mléko
  • 50 g mouka hladká
  • 150 g maso uzené
  • 150 g niva
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Nastrouháme brambory, vymačkáme vodu, přidáme sůl, pepř, majoránku, česnek, mléko, hladkou mouku a vymícháme těsto.
  2. Přidáme nakrájené maso a nastrouhaný sýr. Z těsta opékáme bramboráčky.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné rohlíčky

Plněné rohlíčky

Moje dcera Terezka je ráda peče se mnou. Ivana Kopáčková, Lnáře
Škola vaření /27.10.11
Bezlepkové karbanátky

Bezlepkové karbanátky

Škrobem bez problémů nahradíš strouhanku.

Marie Bártová, Hradec Králové

Škola vaření /02.09.16
Pivovarský guláš s křenem

Pivovarský guláš s křenem

Eva Přecechtělová, Chropyně

Škola vaření /04.03.19
Tekuté tvarůžky

Tekuté tvarůžky

Je to pikantní polévka pro silné jedince.
Kateřina Gajová, Brno
Škola vaření /10.07.12
Dětský sen

Dětský sen

Jsme kamarádky, které moc rády mlsají.
Adélka Wimmerová
a Nikolka Pištorová, ...
Škola vaření /22.03.10
Želatinový dort

Želatinový dort

Není těžký a výsledek je super.
Nikola Koubková, 10 let, Dolní Libchavy
Škola vaření /27.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu