Reklama
Borůvková bublanina
Fotogalerie:

Borůvková bublanina

Miloš Skuček

Dobré

Léto mám rád – i právě díky borůvkám, které svou skvělou chutí oživí každý moučník.

Miloš Skuček, 14 let, Dobré

Ingredience

  • 20 lžic hladká mouka
  • 750 ml mléko
  • 3 vejce
  • 2 lžíce cukr
  • špetka soli
  • 250 ml ovoce (borůvky, maliny, třešně či ostružiny)

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Do hluboké mísy nasypeme hladkou mouku, nalijeme mléko, přidáme vejce, cukr a sůl. Umícháme dohladka.

  2. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, posypeme borůvkami nebo jiným ovocem podle chuti a pečeme zhruba 30 minut v předehřáté troubě. Buchta musí být narůžovělá.

Pošli recept! - Speciál - Ovocné moučníky (16.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněná kuřecí prsíčka

Plněná kuřecí prsíčka

Jednoduchá elegance Připraveno podle receptu Karly Janovské z Čelákovic
Škola vaření /24.03.18
Nátěrka z brokolice

Nátěrka z brokolice

Zelenina nám nevadí, brokolice je jednou z nejoblíbenějších.

Jiřina Malá, Chvaletice

...
Škola vaření /16.09.16
Kapr s ořechovým krémem

Kapr s ořechovým krémem

Neobvyklý způsob úpravy kapra.

Vlasta Paroulková, Most

Škola vaření /17.01.17
Lehká koprová omáčka s vajíčkem či masem  a bramborem

Lehká koprová omáčka s vajíčkem či masem a bramborem

Že nejde udělat česká klasika chutně a zdravě? Můj recept Vás přesvědčí o opaku.

...

Škola vaření /18.06.12
Pletenec z vepřové panenky

Pletenec z vepřové panenky

Delikátní vepřovou panenku si dopřáváme při svátečních příležitostech.

Eva ...

Škola vaření /21.05.16
Koláčky s kytičkami

Koláčky s kytičkami

Bez tohoto cukroví by nebyly pořádné Vánoce!
Bohumil a Šimon Možíšovi, Velká ...
Škola vaření /12.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu