Reklama
Berušky z mletého masa
Fotogalerie:
 

Berušky z mletého masa

Bára a Tina Simperovy

Jestli tvoje děti nemají rády papriku, vytvoř jiné zvířátko. Nebo panáčka. 
Bára a Tina Simperovy, 
Olomouc

Ingredience

  • 500 g maso mleté
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 1 vejce
  • hrst strouhanka
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka kmín mletý
  • špetka majoránka
  • 8 párky
  • 3 paprika

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Česnek prolisujeme. Vše smícháme, přidáme strouhanku a vypracujeme hmotu. Tvoříme z ní tvary dle fantazie.
  2. krok2 Párky rozkrojíme na polovinu i podélně, vzniknou nám „nožičky“. Na pečicím papíru na plechu je zapracujeme do mletého masa. 
  3. krok3 Pečeme při teplotě 200 °C přibližně 40 minut.
  4. krok4 Z papriky doděláme křídla. 

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné žampiony s vejci

Plněné žampiony s vejci

Večeře pro celou rodinu Podle receptu Dominiky Liškové z Olomouce
Škola vaření /22.02.20
Nakyselo se žampiony a kapary

Nakyselo se žampiony a kapary

Je to oblíbené jídlo mých dětí.

Jiřina Šustrová, Uherský Brod

Škola vaření /19.10.15
Kuře z jedné pánve

Kuře z jedné pánve

Podle receptu

Mileny Olivové z Rožnova pod Radhoštěm

Škola vaření /03.08.18
Zapékané brambory se zelím

Zapékané brambory se zelím

Jídlo je chutné a příprava jednoduchá.
Rudolf Novák, Milevsko
Škola vaření /16.11.09
Srdíčkové řízečky

Srdíčkové řízečky

Podávej jako ‚‚normální‘‘ vepřové řízky. Překvapí tě, že ten rozdíl nikdo ...
Škola vaření /14.07.12
Čokoládové želvičky

Čokoládové želvičky

S výrobou roztomilých želviček si vyhrají i děti.
Helena Součková, Praha
Škola vaření /12.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu