Reklama
Barevný salát
Fotogalerie:

Barevný salát

Anežka Matulová

Rychaltice
Zeleninu i těstoviny máme opravdu rádi.
Anežka Matulová, Rychaltice

Ingredience

  • Salát
  • 200 g těstoviny barevné
  • 4 rajčata
  • 1 okurka
  • 1/2 pórek
  • 1/4 hlávky zelí hlávkové
  • 100 g sýr eidam
  • 4 párky
  • Zálivka
  • 1 kostka cukr krupice
  • špetka pepř
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce olej
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce worcesterská omáčka
  • 1 lžíce ocet

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme a scedíme. Zeleninu a párky nakrájíme, sýr nastrouháme. V kastrůlku smícháme suroviny na zálivku a prohříváme, dokud se nespojí.
  2. Do větší mísy nasypeme všechny suroviny, zalijeme zálivkou a dobře promícháme. Necháme odležet.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Masové šišky s rajčaty

Masové šišky s rajčaty

Ideální přílohou je křupavá bageta. Šárka Svačinová, Humpolec
Škola vaření /30.08.17
Vařená kuřecí roláda

Vařená kuřecí roláda

Nesmí ti chybět v kuchařce

Vojta Miláček, Praha

Škola vaření /28.06.19
Krůtí stehno na houbách

Krůtí stehno na houbách

Stejně lze upravit králíka

Podle receptu Tamary Kostelíčkové z Brna

Škola vaření /08.08.18
Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Podle receptu

Lenky Bartošové z Poděbrad

Škola vaření /24.03.19
Pečené koleno

Pečené koleno

Ivana Černá, Praha

Škola vaření /14.02.18
Hrnkové koka řezy

Hrnkové koka řezy

Výborný zákusek k odpolednímu čaji. 

Gabriela Jílková, Lezník 

Škola vaření /05.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu