Reklama
Barevný salát
Fotogalerie:

Barevný salát

Anežka Matulová

Rychaltice
Zeleninu i těstoviny máme opravdu rádi.
Anežka Matulová, Rychaltice

Ingredience

  • Salát
  • 200 g těstoviny barevné
  • 4 rajčata
  • 1 okurka
  • 1/2 pórek
  • 1/4 hlávky zelí hlávkové
  • 100 g sýr eidam
  • 4 párky
  • Zálivka
  • 1 kostka cukr krupice
  • špetka pepř
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce olej
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce worcesterská omáčka
  • 1 lžíce ocet

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme a scedíme. Zeleninu a párky nakrájíme, sýr nastrouháme. V kastrůlku smícháme suroviny na zálivku a prohříváme, dokud se nespojí.
  2. Do větší mísy nasypeme všechny suroviny, zalijeme zálivkou a dobře promícháme. Necháme odležet.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus se zeleninou

Kuskus se zeleninou

Když přijdu domů po odpoledním vyučování, uvařím si kuskus. Veronika Vodová, ...
Škola vaření /31.07.09
Zapékané kuřecí řízky

Zapékané kuřecí řízky

Naše pětiletá Anežka je odmalička zvyklá na zeleninu, jíme ji denně. Ráda pomáhá ...
Škola vaření /20.10.08
Sluníčko z kulatého bochníku

Sluníčko z kulatého bochníku

Takový dort potěší dospělé i děti.

Zbyněk Boehm, Chválenice

Škola vaření /14.02.17
Segedínský guláš z kližky

Segedínský guláš z kližky

I když jsem už babičkou, sama vařím guláš tak, jak mě ho naučila moje maminka. ...
Škola vaření /27.05.10
Jarní kuřátka s hráškem

Jarní kuřátka s hráškem

Kuřecí maso se u nás těší velké oblibě a křehká mladá kuřátka nemají ...

Škola vaření /06.04.17
Sýrové mističky plněné zeleninovým salátkem

Sýrové mističky plněné zeleninovým salátkem

Salátek je prima, ale křupavé sýrové mističky jsou naprosto úžasné!

Ivana Černá, ...

Škola vaření /23.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu