Reklama

Další články:

Pestré tortellini

Pestré tortellini

Barevná směs těstovin a zeleniny v sýrové omáčce vypadá na talířích krásně a ještě líp chutná. Alena Štrougalová, Neštěmice
Jako od maminky /23.04.17
 
Domácí noky s rajčaty  a parmazánem

Domácí noky s rajčaty a parmazánem

Další alternativou je přidat do rajčatové omáčky prolisované dva až tři stroužky česneku. Marie Novotná, Brno 
Jako od maminky /07.11.16
 
Hovězí na víně s parmazánem

Hovězí na víně s parmazánem

Mám ráda, když pokrm chutná a také pěkně vypadá. Dominika Caisová, Zlín
Jako od maminky /03.10.16
 
Karbanátky s kuskusem

Karbanátky s kuskusem

Díky kuskusu jsou nadýchané.  Jolana Grygarková, Brno
Jako od maminky /26.10.16
 
Mandlové perníčky

Mandlové perníčky

Upečeno podle receptu Hany Kroutilové z Liberce
Jako od maminky /17.11.17
 
Zapečené těstoviny s krůtím masem

Zapečené těstoviny s krůtím masem

Lenka Novotná, Pardubice
Jako od maminky /26.02.19
 
Noky od mé maminky

Noky od mé maminky

Pokaždé byly skvělé teplé k obědu i studené ke svačině. Radim Nový, Jáchymov
Jako od maminky /18.08.17
 
Lázeňský knedlík s bylinkami

Lázeňský knedlík s bylinkami

Ideální k pečenému masu nebo do českých omáček. Kateřina Nová, Havířov
Jako od maminky /09.11.17
 
Čerti

Čerti

Tohle ‚‚vaření‘‘ je super zábava. Hotoví čerti krásně voní, můžeš si s nimi hrát a nakonec je zbaštit. Drahomíra Synáčová, Blovice
Jako od maminky /25.08.11
 
Hovězí jako zvěřina

Hovězí jako zvěřina

Okouzlí tě svou vynikající chutí. Veronika Poláčková, Mýto
Jako od maminky /09.10.16
 
Laskonka s rybízem

Laskonka s rybízem

Říkáme jí  puntíkatá laskonka. Barbora Rolná, Opava
Jako od maminky /05.08.11
 
Těstovinový nákyp

Těstovinový nákyp

Po nandání na talíře jen ozdobíme bazalkou. Alena Votýpková, Most
Jako od maminky /22.08.17
 
Slavnostní bujon

Slavnostní bujon

Hovězí vývar by se měl vařit při nízké teplotě co nejdéle. Pak je chuť polévky nejlepší. Daniela Marková, Uherské Hradiště 
Jako od maminky /02.12.16
 
Kuřecí plátky se sýrem a broskví

Kuřecí plátky se sýrem a broskví

V tomto jídle je všechno, co mi chutná, maso, ovoce i sýr. Vratislav Tancer, Praha
Jako od maminky /05.08.11
 
Domácí chléb

Domácí chléb

Spočítala jsem si, že za rok se peníze investované do pekárny vrátily. Zdenka Dopitová, Tovačov
Jako od maminky /09.04.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 43

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama