Reklama

Další články:

Bochánky se špenátem

Bochánky se špenátem

Se zeleninou jsou chutné i zdravé. Petra Zídková, Pelhřimov
Jako od maminky /24.07.17
 
Nudle s pečenými paprikami

Nudle s pečenými paprikami

S opraženými piniovými oříšky je to úplná báseň. Hana Fialková, Hodonín
Jako od maminky /30.04.17
 
Chřestový quiche

Chřestový quiche

Zelený chřest je lepší, protože díky barvě na koláči lépe vynikne. Karolína Kunová, Praha
Jako od maminky /09.04.17
 
Ostružinové šátečky

Ostružinové šátečky

Božena Kolářová, Pouště
Jako od maminky /10.08.18
 
Krůtí kuličky v rajské omáčce

Krůtí kuličky v rajské omáčce

Moje dcery jsou už velké, ale tohle jídlo, které si oblíbily jako malé holky, mají rády dodnes. Nejdřív jsem jim k omáčce vařila kolínka, dnes dávají přednost kuskusu. Olga Řezníčková,...
Jako od maminky /30.01.13
 
Bezlepkové kuře na paprice

Bezlepkové kuře na paprice

Markéta Veselková, Zlín
Jako od maminky /26.03.18
 
Nepečený tvarohový dort

Nepečený tvarohový dort

Je snadný na přípravu a skvěle chutná. Soňa Nečadová, Dušejov
Jako od maminky /16.12.10
 
Celozrnný mazanec

Celozrnný mazanec

Helena Koukalová, Cheb
Jako od maminky /11.03.18
 
Námořnické maso

Námořnické maso

Po této lahůdce se u nás vždy zapráší. Alena Jirková, Veselí nad Lužnicí
Jako od maminky /19.09.16
 
Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou

Květák v těstíčku s petrželkovou omáčkou

Podávej s brambory nebo jen se salátem. Nikola Gabrielová, Praha
Jako od maminky /08.04.17
 
Utopenci

Utopenci

Švagr, který má rád hodně ostrá jídla, přidává ještě speciální superpálivé papričky, které si sám pěstuje. Mariana Hlobilová, Pardubice
Jako od maminky /22.10.17
 
Bochánky s medvědím česnekem

Bochánky s medvědím česnekem

Markéta Malá, Mělník
Jako od maminky /06.03.18
 
Houbový závin

Houbový závin

Eva Červenková, Praha
Jako od maminky /09.08.18
 
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Jako od maminky /20.03.19
 
Uzená krkovice se švestkovou omáčkou

Uzená krkovice se švestkovou omáčkou

Omáčku provoní i mletý hřebíček a badyán. Alena Krátká, Hodonín
Jako od maminky /16.09.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 43

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama