Reklama

Další články:

Kotlety se smetanovými bramborami

Kotlety se smetanovými bramborami

Pokrmy připravované v jedné míse či hrnci ti ušetří čas. David Šebek, Příbram
Jako od maminky /21.08.17
 
 
Hovězí roláda s hlívou ústřičnou

Hovězí roláda s hlívou ústřičnou

Místo vývaru můžeme na podlití pečeně použít pivo. Jana Kolochová, Plzeň
Jako od maminky /27.10.16
 
Pivovarský guláš s křenem

Pivovarský guláš s křenem

Eva Přecechtělová, Chropyně
Jako od maminky /04.03.19
 
Jahodové řezy

Jahodové řezy

Je výborný hlavně z čerstvých jahod. Patricie Wagnerová, Prachatice
Jako od maminky /05.08.11
 
Bramborové karbanátky

Bramborové karbanátky

Místo uzeného můžeš dát i jiné pečené maso. Božena Kolářová, Pouště
Jako od maminky /28.09.16
 
Paprika s hořčičným dipem

Paprika s hořčičným dipem

Je to můj vlastní nápad, jídlo jsem dělala už několikrát a osvědčilo se. Hana Drtinová, Plzeň
Jako od maminky /25.10.16
 
Konopný chlebíček

Konopný chlebíček

Miroslava Čiržová, Vávrovice
Jako od maminky /20.09.19
 
Zaječí stehna na houbách a cibuli

Zaječí stehna na houbách a cibuli

Marta Kučerová, Mělník
Jako od maminky /10.11.18
 
Vločkový nákyp s tvarohem

Vločkový nákyp s tvarohem

Marie Andrštová, Praha
Jako od maminky /10.08.18
 
Kakaová bábovka s višněmi

Kakaová bábovka s višněmi

Skvělá letní pochoutka nejen pro děti, ale i pro dospělé. Oslaď si život touto netradiční bábovkou! Lucie Zubatá, Vnorovy
Jako od maminky /23.07.17
 
Placičky z krabích tyčinek

Placičky z krabích tyčinek

Veronika Marková, Český Těšín
Jako od maminky /26.02.19
 
Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Podle receptu Lenky Bartošové z Poděbrad
Jako od maminky /24.03.19
 
Žitný chléb z plechu

Žitný chléb z plechu

Ivana Černá, Praha
Jako od maminky /18.09.19
 
Domácí pivní rohlíky

Domácí pivní rohlíky

Vždycky je dělám z dvojité dávky, jedna naší hladové rodině nikdy nestačí. Daniela Kolembusová, Brno
Jako od maminky /11.10.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 43

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama