Reklama

Další články:

Mozzarella v anglické slanině

Mozzarella v anglické slanině

Když nemáme zrovna chuť na flákotu, tak rádi s rodinou grilujeme sýry. Hana Strouhalová, Brno
Jako od maminky /16.08.17
 
Vláčné sýrové koláčky

Vláčné sýrové koláčky

Vendula Chrzová, Litvínov
Jako od maminky /08.11.18
 
Jehněčí korunka

Jehněčí korunka

Božena Kolářová, Pouště
Jako od maminky /05.03.18
 
Rybí karbanátky s batátovým pyré

Rybí karbanátky s batátovým pyré

Ryby můžeš prostě jen upéct a podávat s rozmačkanými batáty. Také to nemá chybu. Dana Dvořáková, Zlín
Jako od maminky /28.09.16
 
Domácí bylinkové tagliatelle

Domácí bylinkové tagliatelle

Těstoviny lze samozřejmě koupit v obchodě, ale každý potvrdí, že ty domácí jsou daleko lepší. Markéta Mikulová, Jihlava
Jako od maminky /04.05.17
 
Fazolová omáčka

Fazolová omáčka

Na zeleninu bychom neměli zapomínat. Jitka Pavlíková, Strakonice
Jako od maminky /21.09.16
 
Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha
Jako od maminky /19.09.18
 
Zeleninový závin s houbami

Zeleninový závin s houbami

Renata Slavíčková, Velké Popovice
Jako od maminky /11.08.18
 
Restovaná krůtí játra

Restovaná krůtí játra

Nezapomeň, že játra se solí vždy až na konci přípravy.  Veronika Vostrá, Cheb
Jako od maminky /26.11.16
 
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou

Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou

Podle receptu Jany Drdové z Litvínova
Jako od maminky /10.10.18
 
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště
Jako od maminky /21.03.19
 
Rozmarýnové kuřátko

Rozmarýnové kuřátko

Je výborné s malými  bramboráčky. Katka Honová, Slavkov u Brna
Jako od maminky /05.10.16
 
 
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Tento recept mám od kamarádky a moc mi chutná. Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Jako od maminky /15.08.17
 
Krůtí stehno na houbách

Krůtí stehno na houbách

Stejně lze upravit králíka Podle receptu Tamary Kostelíčkové z Brna
Jako od maminky /08.08.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 43

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama