Reklama
Výborná domácí sekaná
Fotogalerie:

Výborná domácí sekaná

Markéta Vušková
Markéta Vušková
Dačice

Česká klasika snadno a rychle.

Markéta Vušková, Dačice

Ingredience

  • 1 kg mleté maso
  • 2 cibule
  • 1 houska
  • 2 vejce
  • majoránka
  • pepř
  • olej
  • rajský protlak

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si cibuli nadrobno, housku na kostičky, přidáme mleté maso, vejce, majoránku, pepř a sůl. Vše dobře promícháme.
  2. Připravíme si plech a vyložíme ho pečícím papírem. Ze směsi vytvoříme dvě nohavice a položíme na pečící papír. Obě nohavice lehce potřeme olejem a nakonec slabou vrstvou rajského protlaku.

  3. Pečeme asi hodinu a čtvrt při teplotě 180 °C.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Roštěná na smetaně

Roštěná na smetaně

Kdo by dokázal odolat takové pochoutce? Já tedy ne, proto si ji na babičce vždy ...
Škola vaření /24.11.15
Sladké rohlíčky

Sladké rohlíčky

Já je dělávám s ořechovou náplní.
František Polášek, Vsetín
Škola vaření /24.02.10
Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Zvěřina je bohužel nedostatkové zboží, jinak bychom ji měli na stole mnohem ...
Škola vaření /29.03.10
Strouhankové knedlíky

Strouhankové knedlíky

Jsou moc dobré a hlavně rychlé. Vařím je, když mám hodně strouhanky.

Božena ...

Škola vaření /30.05.16
Staročeský houbovec

Staročeský houbovec

Tento zajímavý recept pochází z Podkrkonoší.
Inka Lacinová, Praha

Škola vaření /16.12.15
Malinový rosol

Malinový rosol

Používáme ho na vafle, palačinky i do zmrzlinových pohárů.

Anna Šmejkalová, Hodonín

...
Škola vaření /25.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu