Reklama
Utopenci podle naší Jiřinky
Fotogalerie:

Utopenci podle naší Jiřinky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jsou vynikající a nikdy se u nás v lednici nezdrží dlouho.
Karel Kroupa, Praha

Ingredience

  • 500 g špekáčky
  • 3 cibule
  • 4 lžíce ocet
  • 4 lžíce olej
  • 4 lžíce hořčice plnotučná
  • 4 lžíce worcesterská omáčka
  • 4 lžíce kečup
  • 8 lžic voda
  • špetka sůl
  • špetka paprika mletá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na středně silná kolečka. Cibuli také oloupeme a nakrájíme na proužky.
  2. Připravíme nálev smícháním všech ostatních surovin. Promícháme ho a necháme přejít varem.
  3. Ještě teplým nálevem přelijeme uzeninu s cibulí. Po vychladnutí ji můžeme hned konzumovat, lepší je však nechat ji chvíli uležet.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Štrúdl s mletými ořechy

Štrúdl s mletými ořechy

Pokud nemám pečicí papír na vyložení plechu, potřu ho vodou, aby se štrúdl ...
Škola vaření /05.10.16
Pikantní hovězí guláš

Pikantní hovězí guláš

Guláš dělám nejraději z kližky, je šťavnatá.

Ludmila Vocílková, Příbram

Škola vaření /09.11.14
Pletýnky

Pletýnky

Jsou výborné dokonce i druhý den. 

Štěpánka Malchárková, Strahovice

Škola vaření /19.06.16
Koprovka s vejcem

Koprovka s vejcem

Typicky česká hostina

Podle receptu Boženy Kolaříkové z Nymburka

Škola vaření /23.01.19
Tvarohové taštičky  s ořechy

Tvarohové taštičky s ořechy

Dělávala mi je moje polská babička.

Alexandra Prokopová, Semily

Škola vaření /16.10.16
Bramborová polévka

Bramborová polévka

Zbožňovala jsem ji jako malá holka, babi ji musela pořád vařit.
Petra Filipová, ...
Škola vaření /09.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu