Reklama
Utopenci podle naší Jiřinky
Fotogalerie:

Utopenci podle naší Jiřinky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jsou vynikající a nikdy se u nás v lednici nezdrží dlouho.
Karel Kroupa, Praha

Ingredience

  • 500 g špekáčky
  • 3 cibule
  • 4 lžíce ocet
  • 4 lžíce olej
  • 4 lžíce hořčice plnotučná
  • 4 lžíce worcesterská omáčka
  • 4 lžíce kečup
  • 8 lžic voda
  • špetka sůl
  • špetka paprika mletá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na středně silná kolečka. Cibuli také oloupeme a nakrájíme na proužky.
  2. Připravíme nálev smícháním všech ostatních surovin. Promícháme ho a necháme přejít varem.
  3. Ještě teplým nálevem přelijeme uzeninu s cibulí. Po vychladnutí ji můžeme hned konzumovat, lepší je však nechat ji chvíli uležet.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená kachní prsa

Pečená kachní prsa

Delikatesa, kterou si nedokážu odpustit. Richard Ctibor, Kroměříž
Škola vaření /14.10.16
Uzenářský  guláš

Uzenářský guláš

Starý, ale dobrý recept mého dědy.

Rudolf Kratinoha, Tábor

Škola vaření /13.10.16
Prejtová polévka

Prejtová polévka

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /03.03.18
Jahodový džem s rebarborou

Jahodový džem s rebarborou

Jahody získají příjemnou pikantní chuť.

Veronika Jívová, Mikulov

Škola vaření /31.05.17
Krůtí stehna na špeku

Krůtí stehna na špeku

Jednoduchý recept z babiččiny kuchyně.

Petra Holická, České Budějovice

Škola vaření /26.08.14
Pečená jablka

Pečená jablka

Když máte chuť na něco dobrého a zdravého...
Škola vaření /03.06.12
 

Nejnovější

Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
Jahodový cheesecake

Jahodový cheesecake

Lucie Zubatá, Vnorovy

Za pár korun /09.06.18
Krémový dortík

Krémový dortík

Michaela Launová, Běrunice-Slibovice

Škola vaření /09.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama