Reklama
Troubový guláš
Fotogalerie:

Troubový guláš

Václav Vomáčka

Městec Králové
Při pečení neotevírej, nemíchej a nekoukej.
Václav Vomáčka, Městec Králové

Ingredience

  • 1,5 kg maso vepřové
  • 4 cibule
  • 5 stroužků česnek
  • 2 lžičky koření gulášové
  • 3 lžičky paprika sladká mletá
  • 1 lžička paprika pálivá
  • 3 lžíce solamyl
  • 2 kostky bujón
  • 1 protlak rajčatový
  • špetka sůl
  • 1 l voda

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno a česnek nasekáme najemno. Přidáme ostatní suroviny.
  2. Vše vložíme do pekáče, přiklopíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 250 °C.
  3. Vepřové maso pečeme přibližně 1 hodinu, hovězí o půl hodiny déle.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drobení do polévky

Drobení do polévky

Moje babička zavářce říkala strouhání. Dalila Mochalová, Liberec
Škola vaření /09.04.09
Kuřecí extra placičky

Kuřecí extra placičky

Místo kaše dej jen chléb a zeleninu.
Martina Slámová, Karviná
Škola vaření /09.09.12
Hlavička  se špenátem a kopřivami

Hlavička se špenátem a kopřivami

Recept se u nás dědí už několik generací.

Jana Slámová, Opava

Škola vaření /31.03.14
Sváteční čočka

Sváteční čočka

Co vyzkoušet trochu jiný novoroční oběd?

Hana Šátralová, Praha

Škola vaření /25.11.16
Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Vnučka si ve školní jídelně dala k obědu nastavovanou kaši. Moc si pochutnala a divila ...
Škola vaření /02.09.08
Kohout se špeclemi

Kohout se špeclemi

Maso se omáčkou přelije až na talíři. Špecle se dají také koupit.

Božena ...

Škola vaření /02.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama