Reklama
Těstoviny se zelím
Fotogalerie:

Těstoviny se zelím

Jaroslava Skoumalová

Třebíč
Sladkou papriku můžeš nahradit pálivou.
Jaroslava Skoumalová, Třebíč

Ingredience

  • 500 g těstoviny
  • 1 menší hlávka zelí
  • 1 balíček sójové kostky
  • 2 cibule
  • trocha mletá sladká papriky
  • špetka sůl
  • 4 stroužky česnek
  • dle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme tak, aby zůstaly pevné.
  2. Zelí pokrájíme nadrobno, pak ho spaříme horkou vodou a necháme stát asi 15 minut zakryté pokličkou.
  3. Sójové kostky uvaříme v osolené vodě a pak je pokrájíme na menší kousky.
  4. Na oleji zpěníme po­krájenou cibuli, přisypeme sójové kostky, poprášíme paprikou a přidáme česnek. Mícháme. Po chvilce přidáme spařené (a dobře okapané) zelí a ještě chvíli dusíme. Osolíme a odstavíme. Přimícháme těstoviny.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Makovec s citronovou polevou

Makovec s citronovou polevou

Miroslava Čiržová, Opava
Škola vaření /01.02.18
Domácí chleba

Domácí chleba

A ta vůně, když se zrovna upeče!
Zdeňka Bryxíová, Ostrava-Poruba
Škola vaření /04.08.11
Uherská  krkovička

Uherská krkovička

Maso z krkovice je šťavnaté. Vybírám vyyší kousek, aby se daly snadno dělat zářezy.

...

Škola vaření /03.11.16
Pizza od Adélky

Pizza od Adélky

Adéla Picálková, Babice

Škola vaření /19.01.18
Džem z višní a jahod

Džem z višní a jahod

Ovocný recept, který vás překvapí svou jemně exotickou chutí.

Eva ...

Škola vaření /13.06.17
Tradiční koblihy

Tradiční koblihy

Jsou tak dobré, že dělat je jen o masopustu nestačí.

Zdena Bartošová, Chrudim

Škola vaření /24.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu