Reklama
Staročeské těstoviny
Fotogalerie:

Staročeské těstoviny

Lucie Kalužíková

Hodonín
Rychlé, chutné, syté a levné. Co více si přát.
Lucie Kalužíková, Hodonín

Ingredience

  • 1 balení těstoviny
  • 1 cibule
  • 1 konzerva maso kuřecí
  • 1 rajský protlak
  • 300 g sýr eidam
  • 2-3 lžíce olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit těstoviny. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli‚ přidáme masovou konzervu‚ až se pořádně rozmělní, dáme rajský protlak a provaříme.
  2. Uvařené těstoviny scedíme‚ opláchneme, vysypeme do zapékací mísy a smícháme s masovou směsí.
  3. Nakonec posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme zhruba 20–30 minut.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Troubový guláš

Troubový guláš

Při pečení neotevírej, nemíchej a nekoukej. Václav Vomáčka, Městec Králové
Škola vaření /29.12.10
Zapékaná mrkev s brynzou

Zapékaná mrkev s brynzou

Díky pikantní brynze je jinak  fádní mrkev velmi lahodná.

Simona Vachlerová, Most

...
Škola vaření /07.05.17
Staročeská skleněná polévka

Staročeská skleněná polévka

Aneta Bartušková, Bítovčice

Škola vaření /01.02.18
Guláš se švestkami

Guláš se švestkami

Super s knedlíkem i jen tak s chlebem.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Škola vaření /20.10.17
Pomalu pečená krkovička

Pomalu pečená krkovička

Podle receptu

Kamily Tučkové z Poděbrad

Škola vaření /03.03.19
Staročeské pekáče

Staročeské pekáče

Nesmíme dopustit, aby pokrmy našich babiček skončily v zapomnění.

Anna Veselá, ...

Škola vaření /22.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu