Reklama
Sekaná s mozzarellou
Fotogalerie:

Sekaná s mozzarellou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Andrea Janáková, Polička

Ingredience

  • NA SEKANOU:
  • 500 g mletého masa
  • 1 vejce
  • 3 lžíce strouhanky
  • 2 stroužky česneku
  • podle chuti majoránka
  • dle potřeby sůl a pepř
  • NÁPLŇ:
  • 200 g špenátu
  • 1 mozzarella

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Suroviny na sekanou smícháme. Do srnčího hřbetu s rovným dnem rozložíme půl masové směsi a prsty ji roztlačíme do stran.

  2. Na ni dáme vrstvu špenátu, do středu na plátky nakrájenou mozzarellu, znovu špenát a na závěr druhou část mletého masa tak, aby špenát byl zcela zakrytý.

  3. Vložíme do předehřáté trouby na 180 °C. Srnčí hřbet nejprve pečeme 30 minut zakrytý alobalem a poté 20 minut bez alobalu. Jako přílohu jsem zvolila plněné brambory, dále můžeme podávat s bramborovou kaší či uvařeným bramborem.

Pošli recept! - Speciál - Rychlovky pro děti (17.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Černá buchta

Černá buchta

Tmavý moučník od babičky mi chutná. Adam Koudelka, Prostějov
Škola vaření /24.07.09
Husokachna s ovocem

Husokachna s ovocem

Chuť ovoce s masem máme rádi.

Anna Šušláková, Most

Škola vaření /21.07.16
Nadýchaný věnec

Nadýchaný věnec

Dělám jej místo tradičního mazance.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /29.03.17
Perníčky

Perníčky

Podle receptu

Romany Hladíkové z Brna

Škola vaření /04.12.18
Plněný zelný list v rajské omáčce

Plněný zelný list v rajské omáčce

Připraveno podle receptu

Zity Matouškové z Pardubic

Škola vaření /03.02.18
Bramborový knedlík s paprikovým zelím

Bramborový knedlík s paprikovým zelím

Trochu neobvyklý, ale výborný recept na zelí.
Petra Papežová, Teplice
Škola vaření /14.11.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu