Reklama
Rizoto HR-MR-KUKU
Fotogalerie:

Rizoto HR-MR-KUKU

Květa Kroupová

Praha
Rizoto připravuji, když mi zbude uzené.
Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 2 hrnky rýže
  • 300 g maso uzené
  • 1 balení zelenina mražená
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti paprika sladká mletá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme uzené maso (nejlépe koleno), necháme je vychladnout a pokrájíme na malé kousky.
  2. Do vyššího malého pekáčku nasypeme 2 hrníčky rýže propláchnuté ve studené vodě. Přidáme mraženou zeleninovou směs hrášek + mrkev + kukuřice (HR-MR-KUKU), pak i maso, okořeníme a směs promícháme. Zalijeme 4 hrnky vody a pečeme v nevyhřáté troubě 25 minut na 250 °C. Takto připravené rizoto je sypké, podáváme ho samotné nebo se sýrem.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jahodový džem s rebarborou

Jahodový džem s rebarborou

Jahody získají příjemnou pikantní chuť. Veronika Jívová, Mikulov
Škola vaření /31.05.17
Pečené kapustové koule

Pečené kapustové koule

Jsou šťavnaté a moc dobré.

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /23.02.16
Hovězí kližka na víně

Hovězí kližka na víně

Pro slavnostní chvíle

Podle receptu Dominiky Kuželkové z Hustopečí



Škola vaření /04.03.19
Bramborové placky

Bramborové placky

Ráda zkouším staré babiččiny recepty.
Martina Katzerová, Lanškroun
Škola vaření /28.04.10
Staročeská skleněná polévka

Staročeská skleněná polévka

Aneta Bartušková, Bítovčice

Škola vaření /01.02.18
Slepičí polévka

Slepičí polévka

Když je víkend a sejde se celá rodina, je čas na poctivou polévku. Slepičí milujeme, a ...
Škola vaření /01.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu