Reklama
Omáčka z bílých fazolí s dušeným masem
Fotogalerie:

Omáčka z bílých fazolí s dušeným masem

Radana Valoušková
Radana Valoušková
Karolinka

Kdo má rád fazole, pochutná si.

Radana Valoušková, Karolinka

Ingredience

  • 250 g malé fazole
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 250 ml smetana
  • 100 g hladká mouka
  • 500 g vepřová kotleta (kýta)
  • dle potřeby sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole namočíme přes noc do vody, aby změkly.
  2. Na druhý den fazole vaříme do změknutí. Mezitím si naklepeme si kotletu, osolíme a opepříme. Kotletu dáme dusit a vytvoříme šťávu. Nakrájíme si najemno cibulku a osmažíme ji na oleji, přidáme hladkou mouku a prolisovaný česnek.Tuto směs přidáme do fazolí, promícháme a povaříme.

  3. Smetanu si smícháme s trochou hladké mouky a přimícháme do omáčky. Nakonec omáčku dochutíme dle chuti. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lahůdka z Toskánska

Lahůdka z Toskánska

Portské dodá příjemné navinulé aroma. Kateřina Gajová, Brno
Škola vaření /03.09.16
Voňavé balíčky

Voňavé balíčky

Potěší návštěvu

Upečeno podle receptu Martiny Nové z Kladna

Škola vaření /26.02.18
Nadýchané koblihy

Nadýchané koblihy

Nadýchané koblihy plněné jahodovou zavařeninou.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Škola vaření /21.04.17
Medová roláda

Medová roláda

Pro milovníky medu bude neodolatelná.

Zuzana Hošková, Protivín

Škola vaření /22.03.17
Staročeský houbovec

Staročeský houbovec

Tento zajímavý recept pochází z Podkrkonoší.
Inka Lacinová, Praha

Škola vaření /16.12.15
Krém z kořenové  zeleniny

Krém z kořenové zeleniny

Krémové polévky mám nejraději.


Alice Kovandová, 11 let, Příbram

Škola vaření /26.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu