Reklama
Masový vývar  se zeleninou
Fotogalerie:

Masový vývar se zeleninou

Ivana Bartušková

Bítovčice
Nemocné posílí, zdravé nabije energií.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 500 g maso hovězí
  • 1,5 l voda
  • 3 kuličky pepř celý
  • 2 kuličky nové koření
  • 1 cibule
  • 100 g zelenina kořenová
  • 1 lžička sůl
  • několik růžiček kapusta
  • několik růžiček květák

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Maso (nejlépe přední hovězí s kostí) zalijeme studenou vodou, přidáme koření, cibuli, osolíme a dáme vařit. Pak snížíme teplotu a zvolna vaříme 2 hodiny. Přidáme zeleninu a vaříme dalších 30 minut.
  2. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme, vývar přecedíme. Zvlášť uvaříme v osolené vodě domácí nudle. Smícháme a podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapr načerno  s karlovarským knedlíkem

Kapr načerno s karlovarským knedlíkem

O Vánocích si na něm pochutnáváme právě takhle. Lucie Dolejší, Kroměříž...
Škola vaření /30.11.16
Buchta s rybízem

Buchta s rybízem

Malé kuličky rybízu ti vytvoří v zákusku nádherný vzor.

Ivana Černá, ...

Škola vaření /23.07.17
Jelítka po staročesku

Jelítka po staročesku

Blanka Rašková, Praha

Škola vaření /15.02.18
Protichřipkové topinky

Protichřipkové topinky

Osvědčují se zejména v tomto podzimním nevlídném období.
Květa Kroupová, Praha
...
Škola vaření /17.01.11
Korutanský sýr

Korutanský sýr

Tento vynikající domácí sýr je nejlepší s čerstvým pečivem a zeleninou.

Markéta ...

Škola vaření /23.09.16
Křesné placky

Křesné placky

Lze je jíst samotné nebo plnit špenátem, masovou směsí či tvrdým sýrem, někdy je sypu...

Škola vaření /15.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu